Bestelwagen crasht op viaduct en eindigt vijf meter lager op dak: bestuurder zwaargewond

Op de Dam in Antwerpen-Noord is dinsdag een zwaar ongeval gebeurd. De bestuurder van een bestelwagen verloor op het viaduct de controle over het stuur waarna het voertuig een vijftal meter lager op het dak eindigde. De bestuurder is zwaargewond.

 

Meer krantenkoppen in België

Jean-Pierre Geelhand de Merxem verlaat na 42 jaar de politiek: “Vaak felle discussies gehouden”

Zijn laatste gemeenteraad als schepen dateert van eind december vorig jaar, zijn laatste gemeenteraad als raadslid staat eind november van dit jaar gepland. Jean-Pierre Geelhand (72) zal dan 42 jaar actief geweest zijn in de Heuvellandse politiek. Hij kwam voor het eerst op tijdens de verkiezingen van 1982 met de toenmalige PVV. Daarna volgden nog twee legislaturen met de partij

Lees meer »

Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten”

Zonnekloppers Dentergem is de competitie gestart met de intentie om mee te doen voor de prijzen. Na het verlies bij buur KFC Aarsele staat het team van Nico Rogge met 4 op 9 halverwege de klassering.
The post Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aantal eerstejaars toegenomen aan alle Vlaamse universiteiten: vooral klassieke faculteiten populair

Het aantal generatiestudenten neemt dit academiejaar toe aan alle Vlaamse universiteiten. Generatiestudenten zijn 18-jarigen die voor de eerste keer voor het hoger onderwijs kiezen. Dat blijkt uit de voorlopige inschrijvingscijfers. Ook het aantal nieuwe niet-generatiestudenten en internationale studenten stijgt. Vooral studies in Geneeskunde, Rechten en Economie zijn populair.

Lees meer »

“De mensen zijn veel te veel gewoon van hem”: ex-keepers over het belang van Simon Mignolet, straks weer Clubs talisman?

Met twee clean sheets en een handvol topsaves zette good old Club Brugge-doelman Simon Mignolet (36) aan de vooravond van de Champions League de puntjes op de i. Ex-doelmannen Dany Verlinden en Frank Boeckx over het belang en de waarde van ‘Big Si’ voor blauw-zwart. “Kritiek geven is gemakkelijk, maar je moet ook kijken naar wat iemand al bewezen heeft.”

Lees meer »

Sportdag gaat mis: leerling loopt schedelbreuk op

Tijdens de sportdag van het Atheneum Campus Louis Zimmer in Lier heeft een van de leerlingen een schedelbreuk opgelopen. Het incident vond afgelopen maandag plaats tijdens een van de activiteiten. Daarbij liep de jongen hard tegen een muur aan, met zware gevolgen.

Lees meer »

Productie van soap ‘Thuis’ rapporteert valse advertentie met ‘Eddy’ als Vlaams Belanger in Aalst: “We overwegen officiële klacht” 

De productie van de Eén-soap ‘Thuis’ heeft een valse verkiezingsadvertentie gerapporteerd bij Meta, het moederbedrijf van Facebook. Op sociale media verscheen een bericht waarin het personage ‘Eddy’ voorgesteld werd als een kandidaat voor Vlaams Belang in Aalst. "We distantiëren ons hiervan en overwegen verdere stappen", klinkt het bij Thuis. Ook acteur Daan Hugaert uit Gent, die het personage vertolkt, neemt

Lees meer »