‘Will Smith’ kwam in vrede en Jodie Foster won eindelijk een beeldje: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ schitterden als grote winnaars bij de Emmy Awards in Los Angeles. Maar ook voor Jodie Foster was het een bijzondere avond. Na twee golden globes en twee oscars, won ze (eindelijk) een Emmy. Al kwam het opvallendste moment toch van Will Smith. Het was namelijk niet de acteur die in de prijzen viel, maar wel een schrijver met dezelfde naam. “Ik kom wel in vrede”, verwees hij dan ook naar het Oscar-incident van de acteur. 

Meer krantenkoppen in België

Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist

Lissewegenaar Dirk Rosson, voormalig socialistisch gemeenteraadslid en burgemeesterszoon, heeft toegehapt om op de Brugse PVDA-lijst te staan. Hij prijkt op de dertiende plaats op de communistische lijst op 13 oktober bij de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Die fout met prinses Diana mocht niet nog eens gemaakt worden”: biograaf deelt onthullende details over prinses Kate

Precies een week geleden kwam prinses Kate (42) met het verlossende nieuws: ze is door de dokters kankervrij verklaard. De Britse royalty-auteur Robert Jobson (60), die al 30 jaar over dit onderwerp schrijft, komt dan ook niet geheel ontoevallig met een nieuwe biografie over de echtgenote van prins William (42). In gesprek met ‘Primo’ schetst hij wie prinses Kate écht

Lees meer »

Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND

De lijst HEUVELLAND stelt haar kandidaten voor. Lijsttrekker Geert Vandewynckel, die de vorige keer uit de boot viel, maakt zich sterk dat hij met deze ploeg wél een zetel kan binnenhalen.
The post Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND appeared first on KW.be.

Lees meer »

ICOSFest haalt Oktoberfeesten naar Ingelmunster: site Roverin wordt gezellige bierstübe

Zaterdag 5 oktober organiseert het Ingelmunsters Comité voor Ontwikkelingssamenwerking in de gebouwen van de voormalige site Roverin ICOSFest, haar eigen versie van de legendarische Oktoberfeesten in Beieren. De ingrediënten? Een trucklading ambiance, een avond vol amusante teamspelletjes, een stevige scheut Oberbayernmusik en uiteraard een schuimende pot gerstenat.
The post ICOSFest haalt Oktoberfeesten naar Ingelmunster: site Roverin wordt gezellige bierstübe

Lees meer »

Bakatelier Flavie opent de deuren in de Delaerestraat: “Dit concept verdient zeker en vast een plaatsje in Roeselare”

Vrijdag 27 september opent Liesbeth Dewilde (33) de deuren van haar bakkerij Flavie in de Delaerestraat in Roeselare. Het wordt geen alledaagse bakkerij, maar eerder een vernieuwend concept voor de stad. “Mensen kunnen hier terecht voor patisserie op bestelling, maar uiteraard ook voor dagaanbod”, klinkt het.
The post Bakatelier Flavie opent de deuren in de Delaerestraat: “Dit concept verdient

Lees meer »

Verdachte van steekpartij in Oostende geïdentificeerd

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.

Lees meer »