Waarom de Champions League op de schop moest, dat is duidelijk. Toeval uitsluiten

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Ik ben niet meer bang om mijn vormen in de kijker te zetten”: Jorina uit ‘Blind getrouwd’ viel 15 kilo af

“Ik heb een aantal keren in de friendzone gezeten.” De zoektocht naar een partner liep stroef voor Jorina Van Rompaey (32) en dus schreef de onthaalmedewerkster uit Lier zich in voor ‘Blind getrouwd’. Jorina’s moeilijke datingverleden had alles te maken met haar zelfbeeld en gewicht, maar nu ze 15 kilo is afgevallen, staat ze vol zelfvertrouwen voor het altaar. “Ik

Lees meer »

“Door een stom spel ben ik wel mijn zusje kwijt”: vertelt op het proces van de Zussenmoord eigenlijk iémand de waarheid?

“Eén van u beiden vertelt de waarheid niet.” De ouderen onder ons herinneren zich die nachtelijke uitval nog wel van Marc Verwilghen, in de parlementaire onderzoekscommissie Dutroux. Die zin spookte de hele tijd door mijn hoofd, terwijl ik vanmiddag zat te luisteren naar de onthutsende ondervraging van Inge Reyntjens en Daisy Van Mechelen, allebei beschuldigd van moord en allebei hopend

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pélicot blijft opnieuw weg van eigen proces, zitting uitgesteld tot morgen: “Hoofdverdachte heeft nierstenen en prostaatprobleem”

Het proces over de Franse zeventiger die zijn vrouw jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is uitgesteld naar dinsdag. Hoofdbeklaagde Dominique Pélicot was maandagochtend niet op hoorzitting verschenen, waarna de zitting zonder hem van start ging. Maar even later werd die zitting dan toch tijdelijk opgeschort nadat de burgerlijke partijen de “abnormale” situatie aan de kaak stelden.

Lees meer »

Man die rivaal in het been schoot riskeert zes jaar cel: “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel een vuurwapen”

De 22-jarige Ledion T. riskeert in beroep zes jaar cel nadat hij een 27-jarige Oostendenaar van Tsjetsjeense origine een kogel in het bovenbeen schoot. “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel een vuurwapen!”
The post Man die rivaal in het been schoot riskeert zes jaar cel: “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel

Lees meer »

Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten

Onlangs was er in de vooravond de officiële opening in aanwezigheid van federaal volksvertegenwoordiger en schepen Nathalie Muylle van de tentoonstelling ‘Kerkewerk… de kerkschatten onthuld’. De expo kadert in 100 jaar Sint-Petrus en Pauluskerk.
The post Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek

Pro Nieuwpoort, met lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Nicolas Vermote, heeft vandaag samen met Stijn Deschilder een ambitieus voorstel gelanceerd om de stad een belangrijke stap voorwaarts te laten zetten in de strijd tegen de klimaatverandering.
The post Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jong Keukengeweld in Bistro Le Nord

In oktober 2024 en maart 2025 domineert Jong Keukengeweld de keuken van 70 Vlaamse restaurants. Dan kunnen jongvolwassenen tussen 18 en 35 jaar de voetjes onder tafel schuiven voor een driegangenmenu, en dit aan een stevig kortingstarief. In Roeselare kan dat in Bistro Le Nord. Daar geven de sous-chefs Luigi Lefevre en Nordin Valcke al tien en negen jaar het

Lees meer »

“John Terra zal mij geen tweede keer breken”: Kim Kay reageert in emotionele brief op beweringen van haar ontdekker

“Ik zou graag één keer reageren, in mijn eigen woorden.” Kim Kay (46) is enorm geschrokken van de voor haar kwetsende woorden van haar ontdekker, John Terra. “Ik had nooit een probleem met haar, zij had een probleem met zichzelf”, zei Terra onder andere. De met medische problemen geplaagde zangeres wil nu de puntjes op de i zetten met een

Lees meer »