Vrouw die echtgenoot neerstak in bed krijgt 4 jaar celstraf: “Maar de liefde is er nog steeds”

Een 56-jarige vrouw uit Maaseik moet vier jaar naar de cel omdat ze haar man probeerde te vermoorden. Ze stak hem met een groot keukenmes twee keer in de borststreek. Volgens de vrouw wilde ze hem enkel waarschuwen omdat ze het jarenlange partnergeweld beu was. “Ongeloofwaardig”, oordeelde de Tongerse rechter.

 

Meer krantenkoppen in België

TEAM8490 stelt lijst voor

In juni waren ze nog een burgerweging, maar na de zomer bleek al gauw dat Team8490 wil deelnemen aan het politiek schouwtoneel. Dat ze er klaar voor zijn, toonde gemeenteraadslid Ilse Vandenbroucke, die op het debat van de lijsttrekkers georganiseerd door Leefbaar Varsenare het hoogste scoorde bij de aanwezigen. Uit hun bevraging in juni bleek
The post TEAM8490 stelt

Lees meer »

Wiebes maakt favorietenrol waar en kroont zich tot Europees kampioen op de weg, bedrijvige Belgen blijven met lege handen achter

Net geen Belgische medaille bij de junioren mannen op het EK wielrennen. Felix Orn-Kristoff pakte na een sprint met drie het goud. Matijs Van Strijthem en Nio Vandevorst werden iets later vierde en vijfde. Bij de elite vrouwen sprintte Lorena Wiebes ijzersterk naar de Europese kampioenentrui. Marthe Truyen was op een veertiende plek de eerste Belgische.

Lees meer »

“Ze vertelde vrienden dat ze maîtresse van Dave Grohl was”: is pornoproducente de moeder van zijn buitenechtelijk kind?

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl (55). De Foo Fighters-frontman gaf vorige week op sociale media toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou

Lees meer »

Meer dan 60 brouwerijen en 400 bieren op zestiende editie van Brugs Bierfestival

Zaterdagvoormiddag werd de intussen al zestiende editie van het Brugs Bierfestival officieel geopend. Bierliefhebbers, die opnieuw van alle hoeken van de wereld komen, kunnen er kiezen uit meer dan vierhonderd bieren van wel zestig brouwerijen. Eli Noë van ‘t Brugs Bierinstituut presenteerde er in primeur zijn eau de vie op basis van twee van zijn bieren.
The post Meer

Lees meer »

Wim Desender sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke

Wim Desender uit Lombardsijde sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke, het nieuwe gemeentelijk politiek initiatief van onder meer lijsttrekker Hans Vanheste, Kimberly Michel, Christian Dobbelaere, Steve Mommerency, Nele Senesael en Filip Soetaert.
The post Wim Desender sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laureaten van de jeugdschieting in de kijker

Op de terreinen van de Sint-Sebastiaangilde aan de Kortekeer in Beselare vond de laatste jeugdschieting van het Westlandtornooi plaats.
The post Laureaten van de jeugdschieting in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kenny getuigt nadat zijn vrouw en drie kinderen crashen voor zijn ogen: “Ik wist niet wat ik ging aantreffen in de auto”

“Alsof de grootste nachtmerrie plaatsvond.” Vlak voor zijn ogen zag Kenny Arys hoe zijn echtgenote en hun drie kinderen met de auto tegen een boom knalden op een rechte baan in het Oost-Vlaamse Aalter. Toen de vrouw op weg naar huis haar hoofd draaide naar de kinderen die kabaal maakten op de achterbank, beging ze een stuurfout. “Ik was opgelucht

Lees meer »