Ruben Van Gucht voelt Jacques Vermeire aan de tand over zijn financiën: “Op één rekening staat 7.350 euro”

Na jaren van discussie staan Jacques Vermeire (73) en Ruben Van Gucht (37) eindelijk weer samen in de studio. De plooien leken al gladgestreken tijdens het VRT-programma ‘Ik vraag het aan’, maar nu zien we ze dus voor een tweede keer samen. Ruben vraagt hem in ‘Weekwatchers’ zelfs het hemd van het lijf over zijn bankzaken. 

Meer krantenkoppen in België

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe Diddy veranderde van invloedrijke rapper naar seksueel roofdier

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Ook gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe stopt met politiek in Zonnebeke: “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over”

Na zes jaar zegt huidig gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe (50) de politiek vaarwel. Beroepsbezigheden verplichten haar tot deze keuze. “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over voor mijn politieke activiteiten.”
The post Ook gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe stopt met politiek in Zonnebeke: “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kelly Pfaff (47) reageert laatste keer na vonnis home-invasion bij haar ouders: “Wij zijn ervan overtuigd dat die mannen op een dag gepakt zullen worden”

“We zijn blij dat het gerecht een streng signaal heeft gegeven en doen er nu alles aan om de joie de vivre van ons mama vollenbak terug te krijgen. Op een dag komt dat, dat wéét ik.” Zo reageert Kelly Pfaff — zowat de spreekbuis van de familie — bij HLN nadat de twee voortvluchtige mannen die haar mama Carmen

Lees meer »

Geschenkmand voor jarigen en jubilarissen Okra

De Okra-vereniging heeft traditioneel op kermisdinsdag al haar leden uitgenodigd voor een lekkere maaltijd en zangnamiddag. Maar liefst 72 aanwezigen waren er, ook mensen vanuit andere gemeenten. Daarmee toont Okra Stavele dat het een goed draaiende afdeling heeft. Het bestuur heeft de gewoonte om op die dag de leden te feliciteren die in de loop
The post Geschenkmand voor

Lees meer »

Jacotte Brokken openhartig over haar pestverleden in nieuwe podcast: “Er is nog steeds een stem die zegt: ‘Ze haten je’”

Jacotte Brokken (31) komt met een gloednieuwe podcast. In ‘Niemand vindt je leuk’ vertelt de VRT-weervrouw openhartig over haar jeugd, waarin ze zwaar werd gepest. Dit doet ze ter gelegenheid van de jaarlijkse STIP IT-actie tegen pesten. “In het vierde middelbaar werd ik zo erg gepest dat ik van school moest veranderen”, deelt ze openhartig.

Lees meer »

Pools dorpje overspoeld na dambreuk: beelden tonen forse kracht van het water – Jill Peeters: “Zeker komend etmaal kan het nog stevig doorregenen”

Door een dambreuk is het Poolse dorpje Stronie ?l?skie compleet overspoeld. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters. Voorlopig staat de dodentol na de passage van cycloon Boris op zeven. Roemenië is het zwaarst getroffen met vijf doden, in Oostenrijk stierf een brandweerman tijdens een interventie. Het laatste slachtoffer viel in Polen te betreuren. Volg

Lees meer »

Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te zetten

Elk jaar doet woonzorgcentrum Sint-Carolus mee aan de actieweek rond dementie. “We organiseren verschillende acties voor en met bewoners met en zonder dementie, familie en mantelzorgers. Zo maken we radio met Radio Carola in de kapel, een mooie rustige ruimte”, zegt beleidsmedewerker Lieke D’hondt.
The post Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te

Lees meer »