Proximus casht 90 miljoen euro op verkoop stukje Indiase Route Mobile

09:52 De telecomgroep Proximus brengt het belang in haar Indiase dochter Route Mobile zoals verwacht terug tot iets minder dan 75 procent. 

Meer krantenkoppen in België

Masterplan voor vrijetijdssite Ridefort in Ruddervoorde is klaar

De gemeente heeft een toekomstvisie laten uitwerken voor vrijetijdssite Ridefort. Zo’n toekomstvisie, ook wel masterplan genoemd, geeft aan hoe Oostkamp alle functies een plek zouden kunnen geven.
The post Masterplan voor vrijetijdssite Ridefort in Ruddervoorde is klaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

De ene ziet blauw, de andere groen: hoe kan dat?

Is dat ding nu groen of blauw? Daar valt over te discussiëren, zo bewijst een nieuw online testje gebouwd door een neurowetenschapper. Want wát we zien is voor iedereen hetzelfde. Maar hóé onze hersenen het zien, kan serieus verschillen.

Lees meer »

Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes

De Duinsenioren huldigden twee leden die een zeer respectabele verjaardag vierden: Willy Golle werd 100 en Madeleine De Klerck mocht zelfs 103 kaarsjes uitblazen.
The post Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Tieltse Scouts organiseren weer Dagdisco en Déjà Vu

Het jaarlijkse feestweekend van de Tieltse Scouts staat voor de deur. Traditiegetrouw wordt in het weekend na de startdag op vrijdag uitgepakt met een dagdisco, terwijl er op zaterdag op een iets ouder publiek gemikt wordt. Nieuw is dat er dit jaar een tweede podium bij komt en dat er niet meer met drankbonnetjes gewerkt wordt.
The post Tieltse

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe Sean ‘Diddy’ Combs veranderde van invloedrijke rapper naar seksueel roofdier

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum

Op 4 januari 1974 stapten Berno Devriendt en Christa Vandenbulcke uit de Roeselarestraat in Rollegem-Kapelle in het huwelijksbootje. Het gouden echtpaar werd op zondag 8 september gehuldigd door het gemeentebestuur van Ledegem.
The post Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »