Politie doet oproep naar getuigen van overval in tankstation ESSO in Komen

Maandagmorgen werd het tankstation ESSO, gelegen in de Kasteellaan in Komen, opnieuw het doelwit van criminelen.

Twee individuen trokken de zaak binnen, gewapend met een cuttermes, en sloegen er hun slag. Beide verdachten vertrokken met een buit ter waarde van 1.000 euro, een buit die nagenoeg uitsluitend uit tabakswaren bestaat. De politie kwam snel ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer, dat in shock was.

Getuigen?

De politiezone lanceert een zoektocht naar getuigen of naar mensen die hen meer informatie over het voorval zouden kunnen bezorgen. Het gaat om twee mannelijke daders, beiden gekleed in een trainingsbroek en jas met kap. Tijdens de strooptocht waren ze ook in het bezit van een opvallende, groene boodschappentas.

Wie informatie heeft, kan hiervoor terecht in het commissariaat van Komen-Waasten of via het nummer 056 55 00 55.

The post Politie doet oproep naar getuigen van overval in tankstation ESSO in Komen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oeps, plots twee kandidaten minder door computerfout: vakantie kost Suzan De Wilde en Michelle Van Impe plekje op kieslijst

De roodgroene lijst LEEF! verliest twee kandidaten na een computerfout. Bij het digitaal invoeren van de lijst werd op een verkeerde knop geduwd. Daardoor moesten alle kandidaten opnieuw gaan tekenen op papier. Twee jonge vrouwelijke kandidaten die op dat moment in het buitenland verbleven, konden dat niet. De partij trekt nu met 23 kandidaten naar de verkiezingen.

Lees meer »

Martin Heylen duikt in zijn rijke tv-verleden in ‘40 jaar reilen en Heylen’: “Hierna mogen de mensen me terug vergeten”

“Bekend zijn is vervelend” en toch keert Martin Heylen (68) terug in de schijnwerpers met zijn nieuwe reeks ‘40 jaar reilen en Heylen’. Daarin duikt hij in zijn rijke archief en bezoekt hij mensen die hem door de jaren heen zijn bijgebleven. En hoewel Heylen nog niet aan stoppen denkt, begint de twijfel soms toch toe te slaan. “Ik wil

Lees meer »

Borrell “woedend” over dood van zes UNRWA-medewerkers – Israëlisch leger bevestigt twee aanvallen in Syrië

De hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlands beleid Josep Borrell is “woedend” over de dood van zes medewerkers van het VN-agentschap UNRWA bij een Israëlische aanval op een school in de Gazastrook. Volgens de hoge vertegenwoordiger is het inmiddels de vijfde keer dat Israël een aanval uitvoert op de school in Nuseirat, waar 12.000 vluchtelingen bescherming hebben gezocht. Israël zegt

Lees meer »

Na controverse met Joost Klein: nog altijd geen duidelijkheid over deelname Nederland aan Songfestival 

Het is nog altijd niet duidelijk of Nederland volgend jaar zal deelnemen aan het Eurovisiesongfestival. De Nederlandse openbare omroep AVROTROS heeft van de EBU, de organisator van het Songfestival, uitstel gekregen om een definitieve beslissing te nemen over de deelname. De omroep overweegt om niet langer deel te nemen aan het Songfestival nadat Joost Klein dit jaar werd gediskwalificeerd voor

Lees meer »

“Sommigen spreken me aan als ‘die van het logo’”: Supporter Niels Dumon uit De Panne ontwerpt nieuw logo van KV Diksmuide-Oostende

Het logo van KV Diksmuide-Oostende deed de voorbije tijd goed de ronde. Het is van de hand van Niels Dumon (32) uit De Panne. Bovenal grafisch ontwerper in bijberoep is Niels een grote fan van wat nog altijd als ‘Kaavéé’ wordt bestempeld. “Met het clublogo droeg ik m’n steentje bij.”
The post “Sommigen spreken me aan als ‘die van

Lees meer »

Drugdealer (35) krijgt celstraf met uitstel maar speelt auto kwijt

Een 35-jarige man uit Gistel heeft twaalf maanden cel en 8.000 euro boete, beiden met uitstel, gekregen omdat hij in opdracht van een Oostendenaar onder andere drugs leverde in de Westkust. De rechter verklaarde ook de auto van de man verbeurd. T.V. had een opvallende verklaring voor de feiten. “Ik heb leukemie en heb 50.000 euro schulden, daarom deed ik

Lees meer »

Nieuwe uitbaters Tessa en Andy willen ‘t Elfde Gebod laten herleven als volkscafé: “Ik kwam hier vroeger de ruiten kuisen”

Op 1 okober opent café ‘t Elfde Gebod op het Kerkplein aan de Sint-Tillokerk in Izegem opnieuw de deuren. Uitbaters Andy Tubaert en Tessa Vanoutryve willen er opnieuw een volkscafé van maken. “We willen het café van weleer weer laten herleven, inclusief de volksspelen waarvoor dit café bekend stond. We hopen ook wat verenigingen terug te halen.”
The post

Lees meer »

Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China”

Bij huiskamerkroeg Perle d’Ozette kan je sinds kort ook verblijven. De uitbaters verbouwden de bovenverdiepingen van het pand tot een vakantiewoning voor groepen tot twaalf personen. “We kregen zelfs al een reservering uit China.”
The post Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »