Peru vernietigde in acht maanden tijd meer dan 16.000 hectare illegale cocaplantages

Peru heeft tussen januari en september ruim 16.000 hectare aan illegale plantages van cocabladeren vernietigd. Dat heeft de regering zondag bekendgemaakt. Peru is wereldwijd één van de grootste producenten van cocabladeren, die als basis voor cocaïne dienen.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Vanaken: “Er zijn mogelijkheden in omschakeling” – Hayen: “Voor de match allicht kippenvel”

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, nadien spraken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2

Lees meer »

De ene ziet blauw, de andere groen: hoe kan dat?

Is dat ding nu groen of blauw? Daar valt over te discussiëren, zo bewijst een nieuw online testje gebouwd door een neurowetenschapper. Want wát we zien is voor iedereen hetzelfde. Maar hóé onze hersenen het zien, kan serieus verschillen.

Lees meer »

Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem

Zondag 15 september was voor Lea De Meyere (90) uit Sint-Joris Beernem toch wel een bijzondere dag. Ze ontving haar familie in het Urban Café van Bulskampveld. Dit was ook het moment om het viervoudig viergeslacht te vereeuwigen.
The post Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »