Pairi Daiza wordt (bijna) volledig rookvrij

Sinds vandaag is roken niet langer toegestaan in het dierenpark Pairi Daiza. Met uitzondering op 7 rookzones alleszins. Vanaf 31 december zou het sowieso bij wet verboden worden om te roken in recreatieparken, maar Pairi Daiza zet die stap dus al drie maanden eerder.

 

Meer krantenkoppen in België

Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas”

Cindy Dewaele en Nico Hoste verhuren vanaf komend weekend een vakantiewoning in de Zonnebekestraat, vlakbij hun woning in Sint-Juliaan. In vakantiewoning ’t Goe Humeur kan je met 12 personen genieten van het prachtige uitzicht en de rust tussen de koeien.
The post Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Politie beschermde Marius in onderzoek naar drugshandel”: geheime documenten onthullen nieuw schandaal in koningshuis

De politie houdt Marius Borg Høiby (27), die recent nog in opspraak kwam wegens geweld tegen zijn ex-vriendin, een hand boven het hoofd. Dat schrijven lokale media. Agenten zouden de zoon van kroonprinses Mette-Marit gewaarschuwd hebben dat zijn naam was opgedoken in een onderzoek naar grootschalige drugshandel. Onze royalty-expert geeft tekst en uitleg over het zoveelste schandaal rond het enfant

Lees meer »

Expo ‘KUNST ontsluierd’ in Ieper helpt vrouwen in Afghanistan

Ondanks dat de Taliban in augustus 2021 de macht opnieuw overnam in Afghanistan en daarbij de rechten van vrouwen fel beknotte, blijft de beweging Moeders voor Vrede actief in het Aziatisch land. “Goed verscholen werken we met drie klassen van telkens 25 meisjes van 15 jaar hoopvol verder aan hun toekomst”, zegt bezielster Jennie Vanlerberghe.
The post Expo ‘KUNST

Lees meer »

Joke (46) loopt marathon met naam van gesneuvelde Australische olympiër op haar borstnummer: “Dat kan geen toeval zijn”

Joke Vandenbrouck (46) uit Lo nam afgelopen zondag deel aan de In Flanders Fields-marathon. Op het borstnummer van de deelnemers stond ook de naam van een gesneuvelde soldaat uit de Eerste Wereldoorlog. Bij Joke was dat de Australiër Healy Cecil, die in 1918 sneuvelde in Frankrijk en op de Olympische Spelen in 1912 goud haalde in het zwemmen. “Australië is

Lees meer »

Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit

De vijftienjarige Lars uit Poperinge is gepassioneerd door muziek. Een eigen nummer mocht niet ontbreken. Zijn eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ werd geschreven door Andy Vanspranghe en geproducet door Eric De Clercq.
The post Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo liet Israël duizenden biepers van Hezbollah ontploffen

9 doden en 2.800 gewonden, van wie er zeker 170 in kritieke toestand verkeren. Dat is de voorlopige balans van een nooit geziene aanval op de Libanese militie Hezbollah. Die zag vele duizenden biepers, een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, van leden ontploffen. Zo goed als gelijktijdig en tot in Syrië toe. Iedereen wijst Israël

Lees meer »

Harvey Weinstein ontkent weer schuld

Harvey Weinstein beweert dat hij onschuldig is aan een nieuwe aanklacht van seksueel geweld. De gevallen filmproducent wordt beschuldigd van het misbruiken van een vrouw in een hotel in New York in 2006, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »