Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen

Orobad is een sportieve vereniging die openstaat voor jong en oud. De vereniging werd 25 jaar geleden gesticht door Urbain Delaplace. Hij was ook de eerste voorzitter en werd later opgevolgd door de huidige voorzitter Paul Vanoutrive.

Orobad is een toegankelijke badmintonclub onder het motto: ‘sporten is gezond en moet leuk zijn’. “Sinds een paar jaar is ons ledenaantal flink gestegen. Ons oudste lid is 81 jaar en ons jongste lid bijna 18. De laatste jaren is er een behoorlijke instroom van vrouwelijke leden. Het creatieve doel van onze club staat hoog aangeschreven en de vele vriendschappen en de lange dienst van het lidmaatschap zijn hiervan het beste voorbeeld en bewijs”, vertelt voorzitter Paul Vanoutrive.

Er wordt gespeeld op woensdag tussen 20 en 22 uur. Nieuwe leden zijn welkom en kunnen contact opnemen op 0475 81 71 54.

The post Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA

Julie Vanloo heeft met haar team Washington Mystics vrijdag (lokale tijd) een overwinning behaald in het Gateway Center Arena @ College Park tegen Atlanta Dream in de Noord-Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie WNBA. Vanloo en co. wonnen met 69-72.
The post Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND

De lijst HEUVELLAND stelt haar kandidaten voor. Lijsttrekker Geert Vandewynckel, die de vorige keer uit de boot viel, maakt zich sterk dat hij met deze ploeg wél een zetel kan binnenhalen.
The post Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Kinderen in een shirt met mijn naam, wie had dat gedacht?”: het sprookje van jeugdproduct Joaquin Seys bij Club Brugge

Dat wisten we intussen wel van Joaquin Seys: vorig seizoen nog anoniem bij Club NXT maar vandaag als flankverdediger de grote revelatie van blauw-zwart. En dat hij opvallend nuchter blijft onder de plotse roem. Al staat de Oostendenaar , pas 19, straks op San Siro. En later tegenover Haaland en co. Maar wist u ook dat de new born stervoetballer

Lees meer »

Astrid Lafaut (22) geniet nog steeds na van titel als nieuwe Miss West-Vlaanderen: “Ik ben ontwaakt als een prinses”

Zaterdagavond werd Astrid Lafaut in het Plopsa Theater verkozen tot Miss West-Vlaanderen, tijdens de provinciale finales van Miss België. Zo blijft dit kroontje voor het tweede jaar op rij in De Panne. “Dit is een letterlijke bekroning voor al mijn inspanningen”, glundert ze.
The post Astrid Lafaut (22) geniet nog steeds na van titel als nieuwe Miss West-Vlaanderen: “Ik

Lees meer »

Water trekt zich terug in Poolse stad Klodzko: immense schade wordt duidelijk

In Klodzko, een van de zwaarst getroffen steden in Polen, trekt het water zich stilaan terug. Zo wordt voor het eerst de immense schade duidelijk. In Polen, Tsjechië en Roemenië zijn verschillende doden gevallen door de passage van cycloon Boris. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters.Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in Centraal-Europa

Lees meer »

53-jarige fietser komt om bij aanrijding

In Kontich is vrijdagavond een 53-jarige man om het leven gekomen toen hij op de fiets in aanrijding kwam met een wagen. Dat bevestigt de lokale politiezone Hekla. De 24-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Lees meer »