Nathalie Meskens reageert op gsm-gebruik achter stuur: “Ik zal elke straf aanvaarden”

Nathalie Meskens (42) moet voor de politierechter verschijnen na gsm-gebruik achter het stuur. In ‘De tafel van Gert’ vertelt ze wat er precies aan de hand is. “Ik was niét aan het sms’en.” 

Meer krantenkoppen in België

Maarten Devos volgt Kobe Dewaele op als Kinderburgemeester van Kuurne

Zondagochtend werd in het gemeentehuis van Kuurne de nieuwe kindergemeenteraad voorgesteld. Maarten Devos (11), leerling van VBS Sint-Michiel, werd verkozen tot kinderburgemeester en volgt daarmee Kobe Dewaele op, die vorig jaar de eer kreeg. Ynn Devlaminck werd benoemd tot eerste schepen en Felix Huys tot tweede schepen. In totaal brachten 140 kinderen uit het zesde leerjaar van Kuurnse basisscholen hun

Lees meer »

Ex-Miss België Kedist Deltour zit op een roze wolk: “Zó verliefd”

Kedist Deltour, Miss België 2021, is mama geworden van Lasana. Na een pittige zwangerschap mochten zij en haar verloofde – MMA-fighter Keita Losene – hun zoontje verwelkomen. “Hij is om op te eten!”, klinkt het enthousiast.
The post Ex-Miss België Kedist Deltour zit op een roze wolk: “Zó verliefd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Al twee dorpen geëvacueerd in grensgebied tussen Polen en Tsjechië na zware regenval door storm Boris, ook Duitsland zet zich schrap

Verschillende landen in Oost-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris. Weerdiensten verwachten extreme regenval en waarschuwen voor overstromingen. In het grensgebied tussen Tsjechië en Polen treden rivieren al uit hun oevers als gevolg van de aanhoudende regen, en werden al twee dorpen geëvacueerd. Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in deze liveblog.

Lees meer »

Kerk van Lissewege lokt 13.000 bezoekers

Onze-Lieve-Vrouw-Bezoekingskerk in Lissewege heeft in één jaar tijd al meer dan 13.000 bezoekers verwelkomd. Vorige zomer werd de kerktoren, na een grondige renovatie, opengesteld als uitkijkpunt. Bezoekers die de klim wagen, worden beloond met een indrukwekkend panorama over de haven van Zeebrugge, het uitgestrekte polderlandschap, de torens van Brugge en het schilderachtige witte dorp Lissewege.
The post Kerk van

Lees meer »

Fietser komt om het leven bij ongeval in Kontich

Bij een verkeersongeval in Kontich is afgelopen nacht een fietser om het leven gekomen. De man werd aangereden door een auto en overleed ter plaatse. De bestuurder van de wagen was volgens de eerste vaststellingen van de politie niet onder invloed.

Lees meer »

Jo Vally krijgt tijdens optreden op het Kustschlagerfestival ‘De Lage Landen Muziek Award 2024’ uit handen van burgemeester Bram Degrieck

Woensdagnamiddag vond de derde en laatste editie van het Kustschlagerfestival 2024 plaats in Plopsa De Panne. Net op het einde van het optreden van Jo Vally volgde er voor deze artiest uit Meise nog een verrassing.
The post Jo Vally krijgt tijdens optreden op het Kustschlagerfestival ‘De Lage Landen Muziek Award 2024’ uit handen van burgemeester Bram Degrieck appeared

Lees meer »

Jongen die beelden van Brugse school rondstuurde met dreigende teksten, opgepakt voor verhoor

De politie heeft een jongeman opgepakt die onheilspellende teksten verstuurde op sociale media, met beelden van de school Sint-Andreaslyceum (SASK) in Sint-Kruis-Brugge. Het parket van Oost-Vlaanderen dat het onderzoek voert, bevestigt dat de man is meegenomen voor verhoor.
The post Jongen die beelden van Brugse school rondstuurde met dreigende teksten, opgepakt voor verhoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werkgroep Dementie creëert ‘Weg en Were’-wandeling: “Meer inzicht bieden”

De werkgroep dementie van wzc Aksent organiseert op vrijdag 20 september voor het eerst een ‘Weg en Were’-wandeling. “Een belevingswandeling waar iedereen kan aan meedoen om meer inzicht te krijgen over personen met dementie”, zegt Fien Delarue, referentiepersoon dementie in het woonzorgcentrum. “Het thema van de wandeling is ‘dementie en zintuigen’.
The post Werkgroep Dementie creëert ‘Weg en Were’-wandeling:

Lees meer »