Meer dan half miljoen asielaanvragen in eerste helft 2024

Het aantal asielzoekers in de EU, Noorwegen en Zwitserland is in de eerste helft van het jaar licht gedaald, maar bedraagt nog steeds meer dan een half miljoen. Dat blijkt maandag uit cijfers van het EU-asielagentschap EUAA.

 

Meer krantenkoppen in België

“‘Sex and the City’ laat ook niet het echte New York zien”: cast van ‘Emily in Paris’ reageert op kritiek van Parijzenaars

Inwoners van Parijs hebben het al meermaals van de daken geschreeuwd: de cast van ‘Emily in Paris’ is er niet langer welkom. Op de filmlocaties van de bekende Netflixserie werd die boodschap zelfs met graffiti op de muren geklad. De cast reageert nu voor het eerst in een interview met HLN. “Het is het Amerikaanse perspectief op Parijs, maar dan

Lees meer »

KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp

Het jaarlijkse kamp van de Pittemse afdeling van de KAJ vond plaats in Teuven, een dorp dat dicht bij het bekende drielandenpunt gelegen is.
The post KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Asielzoeker (25) steelt negen keer in zelfde Colruytwinkel: “Van eten tot smartwatch”

Een 25-jarige man die als asielzoeker in het centrum van Koksijde verbleef maakte van de gelegenheid gebruik om meer dan twee maanden lang verschillende diefstallen te plegen in de Colruyt van Koksijde. Daarbij maakte hij ongeveer 400 euro buit. Hij riskeert drie maanden cel.
The post Asielzoeker (25) steelt negen keer in zelfde Colruytwinkel: “Van eten tot smartwatch” appeared

Lees meer »