LIVE. Steeds meer bizarre details bekend over verdachte (58) van vermoedelijke nieuwe moordpoging op Trump

Op 5 november trekken de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Volg de aanloop naar deze presidentsrace met een wereldwijde impact in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Houdt Belisia Bilzen de drie punten thuis tegen Dessel Sport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Het Limburgse Belisia Bilzen krijgt zondagnamiddag Dessel Sport over de vloer. De thuisploeg is met drie op zes aan de competitie begonnen, terwijl de bezoekers uit Antwerpen nog geen enkel punt hebben verzameld.

Lees meer »

De Lijn schaaft Limburgs aanbod aan flexbussen bij: frequenter buiten spitsuren en later blijven doorrijden

De Lijn wijzigt vanaf 1 oktober haar flexvervoer in de provincie Limburg. Dat laat de vervoersmaatschappij zelf weten. De Lijn heeft het over een capaciteitsverhoging. Concreet betekent dat dat de 35 Limburgse flexbussen vaker zullen rijden, en dat vooral buiten de ochtend- en avondspits. Daarnaast zullen de flexbussen ’s avonds ook later actief blijven. Vanaf 2 januari 2025 komen er

Lees meer »

Norbert en Edwige vieren diamant

Norbert Standaert (82) en Edwige Mestdagh (83) mochten onlangs hun diamanten jubileum vieren. Het koppel stapte zestig jaar geleden, op 4 september 1964, in het huwelijksbootje, nadat ze elkaar leerden kennen op een dansavond van de KAJ. Norbert werkte jarenlang als treinbestuurder, terwijl Edwige onthaalmoeder was. Met Diether, Petra en Margot kregen ze drie kinderen.
The post Norbert en

Lees meer »

Nederland wil “strengste asielregime ooit” invoeren

De Nederlandse premier Dick Schoof heeft de plannen van de nieuwe regering toegelicht op een persconferentie. Veel voorstellen waren al aangekondigd in het coalitieakkoord of uitgelekt via media. De coalitiepartijen PVV, VVD, NSC en BBB beslisten onder meer om het noodrecht te activeren door een asielcrisis uit te roepen en om ook de komende jaren geld vrij te maken voor

Lees meer »

N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten voor: “Inhoudelijk het verschil maken”

Een maand voor verkiezingsdag 13 oktober maakt ook N-VA Zedelgem haar voltallige kandidatenlijst bekend. Niko Larock is lijsttrekker, gevolgd door raadslid Ann Pattyn en Emma Casteleyn van Jong-N-VA. Femma Zedelgem-voorzitster Annie Van Steelant duwt de lijst met 27 kandidaten, die staan voor een andere politieke stem in de gemeenteraad.
The post N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten

Lees meer »