Kourtney Kardashian lanceert “natuurlijk” Ozempic-alternatief, experts waarschuwen: “Je weet niet of dit veilig is”

Realityster Kourtney Kardashian (45) lanceert een “natuurlijk alternatief” voor het afslankmiddel Ozempic. Die plantaardige alternatieven zijn door de Ozempic-schaarste een miljoenenbusiness. Experten waarschuwen. “Je weet niet of dit veilig is.”

 

Meer krantenkoppen in België

Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo

In het weekend van 20 tot 22 september heeft de zesde editie van Barrio Tilo plaats op en rond het Lindeplein in Sijsele. Er is opnieuw een gevarieerd kermisprogramma met modeshow, een varkentje aan ’t spit én danceformatie Sylver als grote headliner op zaterdagavond.
The post Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo appeared

Lees meer »

Stad Roeselare volgt PFAS-dossiers strikt op, bezwaar tegen vergunning Renewi ingediend

De Stad Roeselare neemt de PFAS-problematiek zeer serieus en volgt alle richtlijnen van de Vlaamse overheid nauwgezet op. PFAS, een groep chemische stoffen die moeilijk afbreekbaar zijn, is geen lokaal probleem, maar een kwestie die heel Vlaanderen aangaat. De Vlaamse Regering heeft sinds juni 2021 stappen ondernomen om dit probleem in kaart te brengen en gecoördineerd aan te pakken.

Lees meer »

Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open, personeel op tijdelijke werkloosheid

De Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open. Die boodschap kregen de 295 personeelsleden van de Aalsterse fabriek woensdagmiddag te horen van het moederbedrijf in de Verenigde Staten. Voor het personeel verandert er voorlopig niets tegenover vorige week, toen het systeem van tijdelijke werkloosheid werd ingevoerd. “Er is ons gegarandeerd dat de lonen worden doorbetaald”, zeggen de vakbonden.

Lees meer »

“Mijn droom veranderde in een nachtmerrie”: ook tweede gangster riskeert zeven jaar cel voor brutale overval op Knokse juwelier

Een 37-jarige Nederlander ontkent voor de Brugse rechtbank zijn aandeel in de brutale overval op de Knokse juwelierszaak Baunat. Jermaine L. beweert dat hij enkel zijn wagen en gsm uitleende. Het openbaar ministerie eist zeven jaar cel, dezelfde straf als diegene die een mededader in april al kreeg opgelegd. Bij de feiten werd een verkoopster gegijzeld. “Ik dacht dat ik

Lees meer »

Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart

De eerste verkoopfase van woonproject De Lange Thuyn is opgestart. De West-Vlaamse Intercommunale realiseert er samen met het lokaal bestuur en woonmaatschappij Zetus een nieuwe woonbuurt met zo’n 239 wooneenheden.
The post Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Den overgang

Lien Vansteenbrugge vertelt over haar leven in Tielt.
The post Den overgang appeared first on KW.be.

Lees meer »