KIJK. Influencer gaat filmen in berenhol, maar staat dan oog in oog met bewoner

De Servische influencer Stefan Jankovic ging voor een YouTube-video een kijkje nemen in een berenhol. Maar plots staat hij oog in oog met de bewoner van het hol. De beer blijft minutenlang voor de ingang staan en besnuffelt Stefan en zijn camera. Stefan blijft ijzig kalm. Dat hoeft niet te verwonderen, want de influencer heeft meerdere video’s met beren op zijn Instagram-pagina staan, dus hij heeft wellicht ervaring met dat soort situaties. 

Meer krantenkoppen in België

Axel Daeseleire organiseert dit weekend festival in Antwerpen: “Erik Van Looy en Charlotte Timmers staan in line-up”

Axel Daeseleire (55) is met drie programma’s alomtegenwoordig op televisie dit najaar. Bij VTM loopt het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam gezocht’, bij Play4 dan weer ‘Axel in Amerika’ en ‘Celebrity klopjacht’. Daeseleire werkt voor meerdere zenders tegelijk en dat kan omdat hij geen exclusiviteitscontract heeft. De afwisseling is een voordeel, maar er is ook een groot nadeel. Hij wordt gewoon

Lees meer »

Broers Teo en Leo leren Bruggeling hotdogs eten: “Een gat in de markt”

In de Noordzandstraat 94, pal in de uitgaansbuurt ‘t Zand, gingen de broers Leo en Teo Demets van start met Top Dogs, een takeaway voor liefhebbers van hotdogs. “In het buitenland, vooral in Canada, zag ik veel populaire hotdogkraampjes maar in Brugge lijkt het een gat in de markt”, zegt Teo.
The post Broers Teo en Leo leren Bruggeling

Lees meer »

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem

FOS De Jakketoes en Cultuursmakers nodigen op woensdagavond 18 september weerman Frank Deboosere uit in De Leest. Het belooft een boeiende avond te worden met een al even boeiende man aan het woord. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten.
The post FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kom op tegen Kanker: “Vier op tien kankers zijn vermijdbaar”

Preventie en een gezonde levensstijl kunnen een verschil maken in de strijd tegen kanker. Vier op de tien kankergevallen zijn immers vermijdbaar. Dat zegt Kom op tegen Kanker dinsdag. De organisatie daagt daarom de Vlamingen uit om vorm te geven aan De Nieuwe Levensgenieter, een initiatief dat kadert binnen kankerpreventie.

Lees meer »

“We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek nu wel klaar voor een kletsnat najaar?

Wat als de komende maanden regenrecords blijven sneuvelen? Komt de Westhoek dan opnieuw in de problemen, net als vorige herfst? Dat blijkt helaas het geval te zijn. “Het gaat vooruit, maar niet snel genoeg. Het klimaat wacht niet”, maakt gouverneur Carl Decaluwé zich zorgen.
The post “We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek

Lees meer »

Twintiger maand langer in de cel voor brandstichting in bestelwagen

Een 24-jarige man blijft een maand langer in de cel nadat hij deze zomer werd opgepakt op verdenking van opzettelijke brandstichting en diefstal. De jongeman had de nacht doorgebracht in een bestelwagen op straat, die in alle vroegte ook plots begon te roken. Enkele agenten van politiezone Oostende merkten de beginnende brand op toen ze naar hun werk gingen.

Lees meer »