Kamala Harris na ogenschijnlijke moordaanslag op uitdager Donald Trump: “Geweld hoort niet thuis in Amerika”

“Het volk verdient de waarheid.” Gouverneur Ron DeSantis belooft dat de staat Florida een eigen onderzoek zal voeren naar de ogenschijnlijke moordaanslag op presidentskandidaat Donald Trump. Kamala Harris zegt “opgelucht” te zijn dat haar tegenstander veilig is.

 

Meer krantenkoppen in België

Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek

Op de Centrale Begraafplaats in Assebroek wordt een zone ingericht waar ouders en familie hun sterrenkindje kunnen herdenken. In de begraaftuin kan begraven worden met biologische urnes of kistjes en ernaast wordt een strooiweide aangelegd. Er zal ook individueel begraven kunnen worden.
The post Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na succesvolle operatie aan gebroken nekwervel wacht Liam Everts om naar België te kunnen reizen: “Dit is een opluchting”

Even zwaar schrikken. Tijdens de door Lucas Coenen (17) gewonnen GP in China (MX2), kwam Liam Everts (20) dit weekend zwaar ten val. De zoon van Stefan brak zijn nekwervel en werd er meteen geopereerd in een ziekenhuis, waar hij gelukkig terug gevoel en beweging in armen en benen kreeg. De operatie verliep ook succesvol, al zal Everts nog een

Lees meer »

‘Bram’ werd zo zwaar in elkaar geslagen dat hij blijvende hersenschade opliep: “Ik kan zelfs niet voor mijn pasgeboren zoontje zorgen”

Voor de rest van zijn leven hersenschade en amper voor zijn pasgeboren zoontje kunnen zorgen. Dat is de harde realiteit voor ‘Bram’ na een zware vechtpartij in Antwerpen. Drie onbekende mannen slaan en schoppen hem en zijn vrienden helemaal in elkaar. De politie verspreidt harde beelden van de vechtpartij én van de amokmakers in de hoop dat iemand hen herkent:

Lees meer »