Grote politieactie in Duitse stad Keulen, lokale media spreken over explosie in binnenstad

De Duitse politie heeft een deel van de binnenstad van Keulen afgezet. Volgens Duitse media na een explosie ter hoogte van een nachtclub. Een deel van de binnenstad is afgesloten. De politie vraagt om de buurt te vermijden. 

Meer krantenkoppen in België

Vakbonden vormen front in Audi-betoging

Zo’n 5.500 mensen kwamen deze voormiddag samen in Brussel om te betogen naar aanleiding van de nakende sluiting van de Audi-fabriek in Vorst. Onder het motto “De industrie is van ons”, liepen de leden van verschillende vakbonden mee in de nationale staking. “Van het Belgische tot het Europese niveau, de politiek moet ons verdedigen.”

Lees meer »

Royaltyfans ontdekken pijnlijk detail in verjaardagsfoto van prins Harry: “Meghan werd uit beeld geknipt”

Voor het eerst in jaren ontving prins Harry felicitaties voor zijn veertigste verjaardag van de Britse koninklijke familie. Bij een foto van de prins klonk het: “We wensen hem een hele fijne verjaardag.” Oplettende royaltyfans ontdekten echter een addertje onder het gras. Op de oorspronkelijke foto stond namelijk ook zijn vrouw Meghan Markle (43), maar zij is in de recente

Lees meer »

Franse verkrachtingszaak uitgesteld tot maandag, in afwachting terugkeer zieke hoofdbeschuldigde Dominique Pelicot

Het proces in de zaak Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pelicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is opgeschort tot maandagochtend. De hoofdverdachte is sinds maandag ziek en afwezig op de hoorzittingen. De voorzitter van de strafrechtbank van Vaucluse, Roger Arata, schortte de zitting op.

Lees meer »

Schoenenketen Bristol failliet: 160 banen gaan verloren

Het doek is zoals verwacht gevallen over de schoenenketen Bristol. De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft donderdag het faillissement uitgesproken van Euro Shoe Group, de vennootschap achter de keten. Dat meldt vakbond ACV Puls en het bedrijf bevestigt het nieuws. Een 160-tal mensen op de hoofdzetel en het logistiek centrum in Beringen verliezen hun baan.

Lees meer »

Roland en Monique vieren briljanten huwelijksjubileum

Op zaterdag 7 september werd in het gemeentehuis de briljanten huwelijksverjaardag gevierd van Roland Vermeulen en Monique Vandenberghe. Het koppel trad in het huwelijk op 5 september 1959 in Bredene. (foto MM)
The post Roland en Monique vieren briljanten huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »