Gert Verhulst krijgt hoge score in ‘Komen eten’, maar een buis van Ellen voor de opkuis: “Ik kan dit niet meer aan”

Mosselen, zeebaars en als dessert een pannenkoek. Gert Verhulst stelde voor ‘Komen eten’ een redelijk eenvoudige menukaart op, maar het leverde de Studio 100-baas maar liefst 55 punten op. Al verdient zijn echtgenote Ellen ook wel wat krediet. “Ik zou toch een goede actrice zijn, hé?” 

Meer krantenkoppen in België

Influencer Soraya S. vrijgesproken voor babymoord op assisenproces, maar wel schuldig aan onvrijwillige doodslag

De 31-jarige Soraya S. is door de jury van het Brusselse hof van assisen vrijgesproken voor kindermoord. De vrouw werd eran verdacht haar baby van twee maanden oud te hebben verstikt in een hotel in Sint-Gillis. Volgens de volksjury is de vrouw wel verantwoordelijk voor de dood van het kind en daarom werd ze schuldig verklaard aan onvrijwillige doodslag.

Lees meer »

“Niemand heeft baat bij wildgroei aan lokale trajectcontroles, behalve de gemeentekassen”

De Vlaamse gemeenten haalden vorig jaar 124 miljoen euro aan boetes op. Een record. En dat is voornamelijk te danken aan de spectaculaire opmars van lokale trajectcontroles. “Zelfs in gemeenten en dorpen waar amper ongevallen gebeuren, hingen ze de voorbije jaren tal van camera’s op”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Dat burgers dat als een vorm van pesten beschouwen, is niet

Lees meer »

Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley

Diego González, de Mexicaanse hoofdaanvaller van Knack Volley, revalideert in zijn thuisland van een blessure die hij opgelopen heeft in het tussenseizoen en komt niet meer terug naar Roeselare. Knack Volley is nu op zoek naar een back-up voor Basil Dermaux, die als hoofdaanvaller zal fungeren.
The post Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley appeared first on

Lees meer »

Hoe dode vis kan zwemmen en zoogdieren door hun anus kunnen ademen: dit zijn de winnaars van de Ig Nobelprijzen

Afgelopen nacht zijn de Ig Nobels 2024 uitgereikt, een knipoog naar de echte Nobelprijzen die vanaf volgende maand worden uitgedeeld. Tien merkwaardige onderzoeken kregen er een speciale vermelding. Groeit hoofdhaar op het zuidelijk halfrond in een andere richting? Wat klopt er van beweringen over mensen die buitengewoon oud worden? En wat is het nut van kunnen ademen door je anus?

Lees meer »

Michel Stuypens is team manager bij dames van Eendracht De Haan: “Zoveel bezieling bij onze dames”

De damesploeg van Eendracht De Haan hunkert naar de competitie. Eind augustus speelden ze 3-3 gelijk in een vriendenmatch tegen VC Nazereth-Eke. Op 1 september volgde de wedstrijd in het teken van de Beker van West-Vlaanderen op bezoek bij Fusion Oostende, maar de thuisploeg gaf forfait. De competitie start met een kustderby van formaat: op bezoek bij KRC De Panne.<br

Lees meer »