Gert Verhulst krijgt hoge score in ‘Komen Eten’, maar een buis van Ellen voor de opkuis: “Ik kan dit niet meer aan”

Mosselen, zeebaars en als dessert een pannenkoek. Gert Verhulst stelde voor ‘Komen eten’ een redelijk eenvoudige menukaart op, maar het leverde de Studio 100-baas maar liefst 55 punten op. Al verdient zijn echtgenote Ellen ook wel wat krediet. “Ik zou toch een goede actrice zijn, hé?” 

Meer krantenkoppen in België

Hoofdverdachte in hallucinante Franse serieverkrachtingszaak bekent: “Ik ben een verkrachter”

De hoofdverdachte in de hallucinante serieverkrachtingszaak die Frankrijk al weken in de ban houdt, heeft bekend dat hij zijn toenmalige vrouw verkracht en misbruikt heeft. “Ik ben een verkrachter, net als de anderen in deze zaal”, zei Dominique Pélicot verwijzend naar zijn medeverdachten in de rechtbank. Hij legde daar voor het eerst een verklaring af, nadat hij enige tijd afwezig

Lees meer »

Theatershow van Peter Detavernier over zijn vader in nazi-Duitsland: “Hij vertrok met loden schoenen”

Cabaretier Peter Detavernier bouwde zijn elfde theatershow ‘Hoop’ rond de oorlogsdagboeken van zijn vader Roger. Die werd in 1943 als 19-jarige met twee vrienden verplicht te gaan werken in nazi-Duitsland. “Dit wordt mijn meest persoonlijke theatervoorstelling ooit”, zegt de Wingense theatermaker.
The post Theatershow van Peter Detavernier over zijn vader in nazi-Duitsland: “Hij vertrok met loden schoenen” appeared first

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk

Racing Genk heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion Cercle Brugge met 2-3 opzijgezet. De bezoekers lieten na de score verder uit te diepen.
The post Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE EK WIELRENNEN. Riberolle en Demey proberen wel, maar geraken niet weg

Net geen Belgische medaille bij de junioren mannen op het EK wielrennen. Felix Orn-Kristoff pakte na een sprint met drie het goud. Matijs Van Strijthem en Nio Vandevorst werden iets later vierde en vijfde. Ook de elite vrouwen zijn begonnen aan hun Europees kampioenschap. Zonder Lotte Kopecky en dus moet vooral het collectief de sterkte worden.

Lees meer »