Ex-manager en kennissen bezorgd over comebackplannen Kim Kay: “Uniek talent, maar ze had problemen met zichzelf”

Tijdens haar internationale doorbraak met megahit ‘Lilali’ verdween het even naar de achtergrond, maar het is een feit: al bijna haar hele leven kampt Kim Kay (46) met zware gezondheidsproblemen. De jongste jaren is ze aan haar ziekbed gekluisterd, en toch droomt de zangeres nu van een comeback. “Ik begrijp dat, maar ik zou het haar niet aanraden”, klinkt het bezorgd in haar kennissenkring, die hun verhaal doen in ‘Dag Allemaal’. 

Meer krantenkoppen in België

Straten en huizen in Wenen lopen onder – Pools dorpje overspoeld na dambreuk: beelden tonen forse kracht van het water

Wenen staat blank na dagen van aanhoudende regen, de rivier Wien is buiten haar oevers getreden. Ook uit Tsjechië en Polen komen dramatische berichten. Door een dambreuk is het Poolse dorpje Stronie ?l?skie compleet overspoeld. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters. Voorlopig staat de dodentol na de passage van cycloon Boris op zeven. Roemenië

Lees meer »

Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap”

Team Avelgem heeft naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen hun nieuwe lijst voorgesteld, met daarin een aantal bekende gezichten, maar ook acht nieuwe kandidaten. “Wij willen graag terug meebesturen”, klinkt het bij de enthousiaste kandidaten.
The post Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laureaten van de jeugdschieting in de kijker

Op de terreinen van de Sint-Sebastiaangilde aan de Kortekeer in Beselare vond de laatste jeugdschieting van het Westlandtornooi plaats.
The post Laureaten van de jeugdschieting in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

BOS+ gaat in beroep tegen nieuwe stelplaats van De Lijn in Wondelgem

De natuurorganisatie BOS+ stapt naar de Raad voor Vergunningsbetwisting en tekent zo beroep aan tegen de nieuwe stelplaats van De Lijn in Wondelgem. BOS+ vindt dat er onvoldoende gezocht is naar alternatieve locaties. Er was al protest van buurtbewoners en wetenschappers, volgens hen ligt er een historisch moeras. Milieuactivisten bezetten al sinds eind juni de site.

Lees meer »

Competitie Brugse Darts Federatie breekt record

De dartshype wordt in ons land steeds groter en dat merkt ook de Brugse Darts Federatie. De nieuwe competitie ging vrijdag van start met maar liefst een recordaantal deelnemers of 56 ploegen in zes verschillende reeksen.
The post Competitie Brugse Darts Federatie breekt record appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dam in Polen stroomt over: “Geen controle meer over waterkering” – Storm Boris eist vijf levens in Roemenië, rampgebied in Oostenrijk uitgebreid naar 42 gemeenten

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en in Polen overstroomt een dam in het zuidwesten van het land. Ook Slowakije, Hongarije,

Lees meer »

RUP Lammens in Wijnendale definitief goedgekeurd

De gemeenteraad heeft maandagavond het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan voor de site van de vroegere pluimveeslachterij Lammens in Wijnendale definitief goedgekeurd. Dat RUP wijzigt de bestemming van de gronden en bepaalt de specifieke bouwvoorschriften.
The post RUP Lammens in Wijnendale definitief goedgekeurd appeared first on KW.be.

Lees meer »