Drie kwartier fileleed na kop-staartbotsing tussen drie voertuigen aan oprit Torhout

Op de E403 tussen Lichtervelde en Brugge was er maandagochtend flink wat fileleed na een verkeersongeval in Torhout. Daarbij vielen geen gewonden.

Het ongeval deed zich maandagochtend rond 7.40 uur voor net voorbij de oprit van Torhout richting Brugge. Volgens de federale wegpolitie kwam het tot een kop-staartbotsing waarbij drie wagens betrokken waren.

Het incident deed zich voor op de linkerrijstrook waarna al gauw een lange file ontstond. Die reikte tot in Lichtervelde waardoor het drie kwartier aanschuiven was.

Geen gewonden

Bij het ongeval vielen geen gewonden. De politie zette net als de takelaar een signalisatiewagen in. Twee voertuigen, een Mazda en een Ford, bleken niet meer rijvaardig te zijn en werden getakeld.

Om 8.40 uur was de verkeersellende voorbij.

(JH)

The post Drie kwartier fileleed na kop-staartbotsing tussen drie voertuigen aan oprit Torhout is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Grote zorgen in VS om geheime Russische militaire eenheid die onderzeese kabels viseert

De VS hebben een toename van Russische militaire activiteit gedetecteerd rond belangrijke onderzeese kabels en achten de kans nu nog groter dat Rusland zal overgaan tot de sabotage van cruciale communicatie-infrastructuur. Een geheime militaire Russische eenheid zou zich bovendien focussen op het onklaar maken van onderzeese (internet)kabels, zo hebben Amerikaanse functionarissen verklaard aan ‘CNN’.

Lees meer »

Eerste stap gezet voor creatie van een waterplein in Adinkerke

Op de gemeenteraad van september is een samenwerkingsovereenkomst tussen het lokaal bestuur, de Vlaamse Waterweg en Wegen en Verkeer West-Vlaanderen goedgekeurd, voor een studie om een verkeersveilig waterplein in Adinkerke te creëren.
The post Eerste stap gezet voor creatie van een waterplein in Adinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“John Terra zal mij geen tweede keer breken”: Kim Kay reageert in emotionele brief op beweringen van haar ontdekker

“Ik zou graag één keer reageren, in mijn eigen woorden.” Kim Kay (46) is enorm geschrokken van de voor haar kwetsende woorden van haar ontdekker, John Terra. “Ik had nooit een probleem met haar, zij had een probleem met zichzelf”, zei Terra onder andere. De met medische problemen geplaagde zangeres wil nu de puntjes op de i zetten met een

Lees meer »

Bakker Jan leeft zich uit met bolletjestaart voor toprenster Justine Ghekiere en marspeinen eendjes voor de Duck Race

Justine Ghekiere wordt komende maandag in De Leest in Izegem gehuldigd. Het sein voor ‘Bakker Jan’ om een ‘bolletjestaart’ te ontwikkelen als eerbetoon aan de renster die in de afgelopen Ronde van Frankrijk de bolletjestrui pakte nadat ze eerder ook al een rit had gewonnen. Maar het kan niet op voor ‘Bakker Jan’, die straks de fakkel doorgeeft aan zijn

Lees meer »

De boeken van de week: Arthur Japin in Sarajevo, troostrijke Ottolenghi-recepten en verhalen in een levendige moestuin

Arthur Japin volgt in zijn nieuwe roman de Amerikaanse filosoof en activist Susan Sontag, van haar jeugd tot haar verblijf in Sarajevo tijdens de Joegoslavische burgeroorlog. Topchef Yotam Ottolenghi serveert verhalen bij gerechten die troost bieden. Libris-winnares Mariken Heitman duikt in de microkosmos van een biologische moestuin. Basje Boer onderzoekt in een essay de maakbaarheid van vrouwelijkheid en de Franse

Lees meer »

Hello USA! Kroonprinses Elisabeth gestart met master aan universiteit van Harvard

Kroonprinses Elisabeth is gestart aan haar avontuur aan de universiteit van Harvard in Boston in de Verenigde Staten. Dat tonen de foto’s die het Paleis heeft verspreid. De kroonprinses lijkt met notitieboeken in de hand klaar voor de Master in Public Policy. De 2-jarige master zal haar universitaire opleiding aanvullen na haar bachelor in geschiedenis en politiek aan de Universiteit

Lees meer »

Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep

Robyn Verzekeringen uit Ieper sluit aan bij de groep van Peter Callant. Vanaf 1 januari 2025 zullen zo alle diensten die Callant aanbiedt als one-stop-shop voor verzekeringen, kredieten en financieel advies ook beschikbaar zijn via het huidige kantoor van Robyn Verzekeringen in de Oude Veurnestraat in Ieper.
The post Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep appeared first on KW.be.

Lees meer »