Dirigent Jos van Immerseel noemt breuk met zijn orkest Anima Eterna “moord op mijn levenswerk”

Anima Eterna, het orkest dat Jos van Immerseel in 1987 heeft opgericht en meer dan drie decennia heeft geleid, verbreekt de banden met zijn oprichter. Van Immerseel spreekt van een “moord op mijn levenswerk”.

 

Meer krantenkoppen in België

Ooit zelf Trump-fan en nu in de ban van oorlog in Oekraïne: wat weten we al over verdachte van mogelijke moordpoging op Trump?

Ryan Wesley Routh, zo heet de man die volgens Amerikaanse media gearresteerd is na een nieuwe vermoedelijke moordpoging op Republikeins president Donald Trump. De 58-jarige Routh, ooit een Trump-stemmer, sprak zich op sociale media de laatste jaren sterk uit tegen de voormalige president en hamerde op voor steun aan Oekraïne. Dit weten we al over hem.

Lees meer »

Wout van Aert over ‘unieke’ contractverlenging en herstel na Vuelta-crash: “Ik keer terug op m’n topniveau, dat weet ik zeker!”

De triestigste week uit zijn leven, heeft hij naar eigen zeggen achter de rug. Wout van Aert (30) likt nog steeds de wonden van zijn zware valpartij in de Vuelta. Dan kwam déze ‘boost’ precies op tijd: een contractverlenging bij Visma-Lease a Bike tot het einde van zijn carrière, godbetert! Uniek in wielerland. Van Aert XL over wat lastig en

Lees meer »

Zeepkistenrace lost opnieuw alle verwachtingen in: “Deelnemers worden elk jaar creatiever”

De derde editie van de Blankenbergse zeepkistenrace was een voltreffer. Volgens organisator Guy De Coninck waren er naar schatting tussen de 1.500 en 2.000 kijklustigen, en da’s een pak meer dan vorig jaar. “Logisch ook, want hoe meer deelnemers, hoe meer aanhang die meebrengen.” Liefst 23 karren, ofwel tien meer dan vorig jaar, bolden de Leopoldhelling af.
The post

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper blijft voorlopig vastzitten.

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig, maar de rechter heeft wel besloten dat

Lees meer »