Brugs orkest Anima Eterna zet oprichter-dirigent aan de deur: “We zien jammer genoeg geen andere uitweg”

Het Brugse orkest Anima Eterna heeft maandag de samenwerking beëindigd met oprichter en dirigent Jos van Immerseel. Dat gebeurt na “aanhoudend agressief gedrag” en “regelmatige inbreuken op de contractuele verplichtingen”. Dat meldt Anima Eterna Brugge maandagmiddag. 

Meer krantenkoppen in België

Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit

De vijftienjarige Lars uit Poperinge is gepassioneerd door muziek. Een eigen nummer mocht niet ontbreken. Zijn eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ werd geschreven door Andy Vanspranghe en geproducet door Eric De Clercq.
The post Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-burgemeesters bovenaan lijst Open VLD-De Merlaan in Maldegem

Open VLD en De Merlaan trekken op 13 oktober samen naar de kiezer. De lijst wordt getrokken door ex-burgemeester Bart Van Hulle en op de tweede plaats prijkt ex-burgemeester Marleen Van den Bussche. Op drie staat voormalig schepen Jason Van Landschoot en op vier voormalig schepen Stefaan Heyndrikx. Voormalig schepen Geert De Roo is lijstduwer.
The post Ex-burgemeesters bovenaan

Lees meer »

Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes

De Duinsenioren huldigden twee leden die een zeer respectabele verjaardag vierden: Willy Golle werd 100 en Madeleine De Klerck mocht zelfs 103 kaarsjes uitblazen.
The post Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Courtois en co geven Stuttgart lesje in efficiëntie, heerlijke streep van Debast zet Sporting op weg naar zege tegen Lille

Courtois en co hadden in hun eerste wedstrijd van de Champions League hun handen vol met de Duitse vicekampioen Stuttgart. Toch wisten ze in het slot alsnog de partij naar zich toe te trekken dankzij goals van Rüdiger en Endrick (3-1). Zeno Debast zorgde met een prachtig afstandschot mee voor de 2-0-zege van zijn Sporting Lissabon tegen het Lille van

Lees meer »

Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.
The post Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »