Aftrappen met drie Champions League-avonden bij VTM 2 en VTM GO: deze topaffiches kan u deze week bekijken

De start van de vernieuwde Champions League betekent ook de start van een nóg uitgebreider aanbod bij VTM 2 en VTM GO. Op dinsdag, woensdag én deze week ook op donderdag zit u goed voor de wedstrijden van Club Brugge en de topaffiches. 

Meer krantenkoppen in België

Evelyne Bossaert is nieuwe directeur van Immaculata: “Ik zocht een nieuwe uitdaging”

Evelyne Bossaert en Simon Bruynsteen zijn respectievelijk de nieuwe directeur en nieuwe technisch directeur van Immaculata Ieper. Met het lerarentekort en het klaarmaken van zes nieuwe lokalen in de vroegere Kliniek Zwarte Zusters kregen ze in de zomervakantie meteen enkele stevige uitdagingen voorgeschoteld.
The post Evelyne Bossaert is nieuwe directeur van Immaculata: “Ik zocht een nieuwe uitdaging” appeared first

Lees meer »

T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen Dadizele”

Dosko Beveren is na het onfortuinlijke verlies tegen Keiem het seizoen gestart met een zes op negen. Zaterdag wacht met de verplaatsing naar titelkandidaat FC Dadizele Sport de eerste grote test voor nieuwe coach Karel Tanghe en zijn spelersgroep.
The post T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen

Lees meer »

Netflix-hit ‘Baby Reindeer’ triomfeert met vier beeldjes en ‘Sh?gun’ schrijft geschiedenis: dit zijn de grote winnaars van de prestigieuze tv-prijzen

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die zondagavond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het waargebeurde verhaal van de stalker haalde vier awards op, de reeks ‘Sh?gun’ schreef geschiedenis en ook Jeremy Allen White viel in de prijzen met de reeks ‘The Bear’.

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »

Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot”

Op zaterdag 21 september is er de achtste editie van Bère retrokoers. Het wordt opnieuw een knotsgekke bedoening voor zowel peuters, kleuters, jongeren als volwassenen. Het team heeft alles in het werk gesteld om er opnieuw een boeiende en prijzenrijke editie van te maken.
The post Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot” appeared first on

Lees meer »

Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

In de Nieuwstraat in Kemmel konden we dit viergeslacht fotograferen. Stamvader is Jozef Debrabander (86) uit Nieuwkerke. We zien hem op de foto samen met zijn zoon Lieven Debrabander (57) uit Dranouter, kleinzoon Brecht Debrabander (27) uit Kemmel en achterkleinzoon Jules, die geboren werd op 19 mei. (EF)
The post Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

Lees meer »

Burgemeesters van Limburgse grensgemeenten geen voorstander van mogelijke Nederlandse grenscontroles: “Onzalig, om niet te zeggen dom idee”

Burgemeesters van Limburgse grensgemeenten stellen zich vragen bij het voorstel van de Nederlandse regeringspartijen PVV en VVD om grenscontroles in te voeren, ook aan de grens met ons land. Dat schrijft het Nederlandse medium L1 Limburg en het nieuws wordt bevestigd aan onze redactie. De Nederlanders willen strenger controleren op migratie en ook terrorisme en criminaliteit tegengaan. Maar volgens de

Lees meer »

Oppositie verlaat tijdens stemming over overdracht deel N8 in Wevelgem tijdelijk de gemeenteraad

Dat burgemeester Jan Seynhaeve (CD&V) over de overdracht van een stuk van de drukke gewestweg N8 in Wevelgem nog voor de bespreking op de gemeenteraad van donderdagavond communiceerde met de media, is duidelijk niet naar de zin van de oppositiepartijen N-VA, Groen en Vooruit. Ze namen niet deel aan de stemming over de overdracht en verlieten tijdelijk de zitting.

Lees meer »

Tien jaar later na ontploffing obus in Ieper met twee doden tot gevolg: twee ondernemingen en twee personen schuldig, maar geen straf

Bij graafwerken op een bedrijventerrein in Ieper ontplofte op 19 maart 2014 een obus uit de Eerste Wereldoorlog. Bij de explosie kwamen twee arbeiders om het leven en vielen twee gewonden. Twee personen en twee ondernemingen werden tien jaar later in beroep schuldig bevonden aan onopzettelijke doding.
The post Tien jaar later na ontploffing obus in Ieper met twee

Lees meer »

‘Boetekampioen’ Bart Somers verdedigt aanpak: “Iedereen vindt dat er te veel trajectcontroles zijn, maar iedereen wil er wel een in zijn buurt”

143,5 euro. Zoveel inde Mechelen vorig jaar aan boetes, pér hoofd van de bevolking. Geen enkele centrumstad die ‘beter’ doet. Het had overigens nog meer kunnen zijn, want de trajectcontrole op de Battelsesteenweg werkt al meer dan een jaar niet, en ook dat komt het stadsbestuur op kritiek te staan. “De boetes waren bedoeld om de schuldenput te dempen. En

Lees meer »