Opnieuw meerdere migranten om het leven gekomen tijdens poging om Kanaal over te steken

Er zijn in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw meerdere migranten om het leven gekomen tijdens een poging om vanuit het Frankrijk het Kanaal over te steken richting Verenigd Koninkrijk, zo meldt de prefectuur van Pas-de-Calais. Volgens een politiebron gaat het om acht doden.

 

Meer krantenkoppen in België

Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje, ziet niemand zitten”

Voor een laatste keer hield de Warandewijk een wijkfeest. Want na 25 edities trekken de organisatoren er de stekker uit. “Afgelopen zondag kwamen er opnieuw zo’n 75 feestvierders opdagen, dat is niet niks, hé.“We stoppen op een hoogtepunt”, klinkt het.
The post Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje,

Lees meer »

Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op strand van Oostende: “Belemmert werking van strand als zeewering”

In augustus keurde het Oostendse schepencollege de omgevingsvergunning goed voor de bouw van een nieuwe surfclub op het strand van Oostende. Alleen lijkt Natuurpunt nu in opstand te komen tegen de bouw van een surfclub op het strand. De natuurbehoudsvereniging heeft nu bezwaar aangetekend bij de gouverneur.
The post Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op

Lees meer »

Mogelijk honderden leden van Libanese Hezbollah gewond na ontploffing ‘biepers’, ook Iraanse ambassadeur als slachtoffer

In Libanon zijn mogelijk honderden leden van de militante groep Hezbollah gewond geraakt nadat hun ‘biepers’ waren ontploft. Dat melden onder meer het Britse persagentschap Reuters en het Libanese National News Agency. Een lokale veiligheidsbron heeft het over de "grootste beveiligingsinbreuk" sinds de start van het conflict met Israël, dat nog niet op het incident heeft gereageerd.

Lees meer »

Wim Desender sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke

Wim Desender uit Lombardsijde sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke, het nieuwe gemeentelijk politiek initiatief van onder meer lijsttrekker Hans Vanheste, Kimberly Michel, Christian Dobbelaere, Steve Mommerency, Nele Senesael en Filip Soetaert.
The post Wim Desender sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Lokaal Liberaal stelde zondagochtend haar lijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. “Roeselare draait goed, maar het kan nog beter. Met lef, durf en frisse ideeën hopen we straks ons zetelaantal te verdubbelen”, aldus lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Piet Delrue.
The post Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »