Miljardair aangeklaagd door ruiter die droom verpest zag toen haar paard hem in het gezicht schopte

De moeder van de Britse ruiter Laura Tomlinson, die in 2012 goud won op de Olympische Spelen in Londen, heeft een rechtszaak aan haar been. Een beginnende dressuurruiter klaagt de steenrijke zakenvrouw aan nadat hij door een van haar paarden in het gezicht werd getrapt.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang Anzegem komt met lijst voor gemeenteraadsverkiezingen: “We willen constructief wegen op het beleid”

Een maand voor de verkiezingen presenteert Vlaams Belang Anzegem haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met kernthema’s als verkeersveiligheid, een nuchter financieel beleid en lokale identiteit, trekken de negen kandidaten vol vertrouwen naar de kiezer. “Verkeersveiligheid moet bovenaan de agenda”, reageert kersvers lijsttrekker Martijn De Maesschalck (19) kordaat. “Aan de hand van georganiseerde inspraak van burgers wil het Vlaams Belang plannen

Lees meer »

Onverbeterlijke dief krijgt drie jaar cel: “Leefden we hier volgens de sharia, je had geen armen of benen meer”

Een 46-jarige Fransman is in beroep veroordeeld tot drie jaar cel voor de diefstal van een peperduur horloge op de parking van de Royal Zoute Golf Club in Knokke-Heist. Alleen hij heeft al een strafblad van dertien bladzijden. “U bent het superlatief van een dief, u bent een superladief!”
The post Onverbeterlijke dief krijgt drie jaar cel: “Leefden we

Lees meer »

Supporterslegioen van Club Brugge verdeelt flyer in 4.400 brievenbussen in Sint-Andries met argumenten voor de bouw van een nieuw stadion.

Het Blauw-Zwart supporterslegioen is een flyeractie pro nieuw stadion gestart. Bij de buurtbewoners van het Jan Breydelstadion in Sint-Andries is een folder bedeeld met alle argumenten voor de bouw van een voetbaltempel met 40.000 zitjes. Meer dan 4.400 brievenbussen in Sint-Andries krijgen de folder maandag. Dezer dagen buigt de Raad van Vergunningsbetwistingen zich over het beroep dat enkele buurtbewoners indienden

Lees meer »

Duitse vrouw leent rekening uit om koppel uit Koksijde bijna 28.000 euro lichter te maken

Een 53-jarige Duitse vrouw riskeert in de strafrechtbank van Veurne zes maanden cel omdat ze als mededader van oplichting vervolgd wordt. Doordat ze als ‘money mule’ haar bankrekening ter beschikking stelde van andere criminelen kon zo 27.877 euro gestolen worden van een koppel uit Koksijde.
The post Duitse vrouw leent rekening uit om koppel uit Koksijde bijna 28.000 euro

Lees meer »