LIVE ATALANTA-FIORENTINA. De Ketelaere draait scheve situatie helemaal om met assist en doelpunt

Met 3 op 9 kent Atalanta niet bepaald een droomstart in de Serie A. Tegen Fiorentina kan maar beter gewonnen worden. Charles De Ketelaere staat nog eens in de basis, nadat hij in z’n vorige wedstrijd vrede moest nemen met een invallersrol. 

Meer krantenkoppen in België

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »

Vrees voor nieuwe dambreuken in Oostenrijk – Reddingswerkers vinden lichaam van bekende Poolse chirurg

In het oosten van Oostenrijk wordt gevreesd voor nieuwe dambreuken als gevolg van cycloon Boris. “Dat risico is groot”, stellen de autoriteiten. In de Poolse stad Nsya hebben reddingswerkers het lichaam van Krzysztof Kami?ski (71) teruggevonden. Hij was in zijn land een bekende chirurg. Het dodental is intussen opgelopen tot achttien.Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in Centraal-Europa in

Lees meer »

Vakbonden vormen front in Audi-betoging

Zo’n 5.500 mensen kwamen deze voormiddag samen in Brussel om te betogen naar aanleiding van de nakende sluiting van de Audi-fabriek in Vorst. Onder het motto “De industrie is van ons”, liepen de leden van verschillende vakbonden mee in de nationale staking. “Van het Belgische tot het Europese niveau, de politiek moet ons verdedigen.”

Lees meer »

Mediteren, wandelen en wekelijks naar steakhouse: zo ziet prins Harry’s leven in koninklijk ‘ballingschap’ eruit

Op zijn 40ste verjaardag is het duidelijk dat de Britse prins Harry niet alleen zijn koninklijke functie, maar ook zijn wilde haren verloren is. Geen dwaze feestjes meer, en ook geen lintjes doorknippen. Wél wandelingen met zijn hond, fietstochtjes door het park en avondjes uit met Meghan – telkens naar het lokale steakhouse. “Hij verveelt zich te pletter, maar hij

Lees meer »