Israëlisch leger geeft toe dat drie gijzelaars “wellicht” bij luchtaanval werden gedood – Houthi’s eisen raketaanval vanuit Jemen op

De Houthi’s uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor een raketaanval op Israël. “Een ballistische raket werd afgevuurd op een positie van het Israëlische leger. Meer dan twee miljoen zionisten moesten naar de schuilkelders vluchten, voor het eerst in de geschiedenis”, aldus een woordvoerder. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Hoofdgebouw Cirkant onder sloophamer

De sloopwerken zijn gestart op het domein van OC Cirkant, de voorziening voor volwassenen met een beperking in Aartrijke. Men bouwt er binnenkort een nieuw centraal gebouw met ruimte voor de keuken, cafetaria, dagbesteding en verschillende ondersteunende diensten. Daarvoor moet de wasserij en een stuk van het hoofdgebouw uit de jaren zeventig plaatsmaken.
The post Hoofdgebouw Cirkant onder sloophamer

Lees meer »

Uitvaartzorg Beyens-Billiet in rouw door overlijden trouwe medewerker Luc Comeine (78)

In het AZ Delta Rumbeke is Luc Comeine (78) uit Geluwe overleden. Hij verloor de oneerlijke strijd tegen een slepende ziekte. Luc was destijds onder meer in sportcentrum De Pionier zaalwachter in dienst van de stad Wervik en een heel trouwe medewerker bij Begrafenissen Billiet in Geluwe.
The post Uitvaartzorg Beyens-Billiet in rouw door overlijden trouwe medewerker Luc Comeine

Lees meer »