‘Bram’ werd zo zwaar in elkaar geslagen dat hij blijvende hersenschade opliep: “Ik kan zelfs niet voor mijn pasgeboren zoontje zorgen”

Voor de rest van zijn leven hersenschade en amper voor zijn pasgeboren zoontje kunnen zorgen. Dat is de harde realiteit voor ‘Bram’ na een zware vechtpartij in Antwerpen. Drie onbekende mannen slaan en schoppen hem en zijn vrienden helemaal in elkaar. De politie verspreidt harde beelden van de vechtpartij én van de amokmakers in de hoop dat iemand hen herkent: “Ze waren er echt op uit om te vechten. Dit was niet hun eerste keer.” 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. ‘Sex Education’-acteur met pepperspray bespoten en geschopt door agenten tijdens arrestatie

Reece Richards, Eugene uit de Netflix-serie ‘Sex Education’, beweert dat hij op 4 september in West-Londen het slachtoffer werd van een onrechtmatige arrestatie en hekelt het wangedrag van de politie. Naar verluidt werd hij met pepperspray bespoten en geschopt door agenten voor de ogen van zijn schreeuwende moeder. “De hele ervaring was beschamend, diep verontrustend en vermoeiend”, schrijft hij op

Lees meer »

Véronique De Kock liet haar benen verzekeren: “Ik mocht zelfs niet skiën”

Het is een veelvoorkomende praktijk in Hollywood: beroemdheden die bepaalde lichaamsdelen laten verzekeren voor een som geld. Denk daarbij maar Jennifer Lopez die haar derrière voor 28 miljoen dollar liet verzekeren. Maar blijkbaar kan het ook bij ons in Vlaanderen: Véronique De Kock verklapte in ‘De tafel van Gert’ dat ze een verzekering nam op haar benen. De ex-Miss België

Lees meer »

Politie rukt opnieuw uit naar Brugse school na verontrustende online berichten: “Minderjarige leerlinge meegenomen voor verhoor”

Voor de tweede keer op enkele dagen tijd is de politie uitgerukt naar een Brugse school nadat er online mogelijk verontrustende berichten werden onderschept. Maandag was dat het geval in de Maricolen in de Brugse binnenstad. Een minderjarig meisje werd daar meegenomen voor verhoor.
The post Politie rukt opnieuw uit naar Brugse school na verontrustende online berichten: “Minderjarige leerlinge

Lees meer »

Bloemenevenement laat zich inspireren door kunstenaar Paul Delvaux: “Feest dat zowel vertrouwd als verrassend vernieuwend is”

Van donderdag 19 tot en met maandag 23 september wordt de site van het Koksijdse gemeentehuis ondergedompeld in een bloemendecor voor het driejaarlijkse bloemenevenement ‘Koket Koksijde’. Voor deze florale editie ging de gemeente Koksijde opnieuw in zee met Floraliën Gent en liet zich inspireren door Paul Delvaux.
The post Bloemenevenement laat zich inspireren door kunstenaar Paul Delvaux: “Feest dat

Lees meer »

Drie artsen vragen vrijspraak na dramatisch overlijden Jonas (24) in Brugs ziekenhuis: “Die agressieve bacterie was enige schuldige”

In augustus 2017 werd een agressieve en bijzonder zeldzame vorm van hersenvliesontsteking Jonas Slagmulders (24) fataal in het Brugse AZ Sint-Jan. Zeven jaar later staan drie artsen voor de strafrechtbank wegens onopzettelijke doding en schuldig verzuim. Volgens de nabestaanden grepen zij niet adequaat genoeg in. “Wellicht gaan we nooit precies weten wat er die dag gebeurd is”, zuchten ze. De

Lees meer »

FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem

FOS De Jakketoes en Cultuursmakers nodigen op woensdagavond 18 september weerman Frank Deboosere uit in De Leest. Het belooft een boeiende avond te worden met een al even boeiende man aan het woord. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten.
The post FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pelt en Houthalen-Helchteren zetten hun Olympiërs in de bloemetjes

De gemeenten Pelt en Houthalen-Helchteren hebben hun atleten die deelnamen aan de Olympische Spelen in Parijs in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde tijdens een huldiging in belevingscampus De Stroming in Pelt en het gemeentehuis in Houthalen-Helchteren. Kajakkers Hermien Peters, Artuur Peters en Lize Broekx mochten op de Spelen aantreden in de finale. Zwemster Roos Vanotterdijk plaatste zich dan weer 2

Lees meer »

Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters

Op maandag 7 oktober organiseert Unizo Heuvelland-Mesen een debat met alle kandidaat-burgemeesters van de gemeente Heuvelland. Dit debat, gemodereerd door journalist Lieven Verstraete, biedt een unieke gelegenheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met de kandidaat-burgemeesters over de thema’s die Heuvelland als gemeenschap raken.
The post Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters appeared first on KW.be.

Lees meer »