AA Gent dankt Roef tegen tienkoppig KV Mechelen maar heeft stilaan écht een ‘probleem Gudjohnsen’

AA Gent heeft in eigen huis met 2-0 gewonnen van KV Mechelen. De bezoekers moesten op slag van rust met tien man verder, maar doken nog vaak op voor een uitstekende Davy Roef. De Buffalo’s vinden aansluiting bij de brede top, maar de score deed de overwinning makkelijker lijken dan ze was. Spits Gudjohnsen liet zich nog in negatieve zin opvallen tijdens zijn korte invalbeurt. 

Meer krantenkoppen in België

Tom Waes kraakte tijdens isolement in ‘Kalm Waes’: “Mijn vriendin vindt nu al dat ze een andere man in huis heeft”

“Ik hoef niets meer te bewijzen op televisie, en toch kan ik niet zonder mijn werk.” Tom Waes (55) geeft in ‘Dag Allemaal’ onomwonden toe dat dát niet veranderd is na z’n stressexperiment in ‘Kalm Waes’. Al heeft het programma hem wel nieuwe inzichten verschaft en zelfs internetcriminelen die zijn naam misbruiken, krijgen hem niet meer op de kast.

Lees meer »

Dit is waarom ‘Lili en Marleen’ niet meer wordt uitgezonden

Hoewel ‘Lili en Marleen’ een groot succes was, moeten fans sinds 2019 zonder hun geliefde personages zoals Jefke, Ida, moeder Lisa, Pierre en Marleentje. In tegenstelling tot andere populaire series zoals ‘F.C. De Kampioenen’, wordt ‘Lili en Marleen’ momenteel niet heruitgezonden. Producent René Vlaeyen legt aan de ‘Gazet van Antwerpen’ uit waarom dat het geval is.

Lees meer »

Houthi’s eisen raketaanval vanuit Jemen op: “Ruim twee miljoen zionisten moesten naar schuilkelders vluchten”

De Houthi’s uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor een raketaanval op Israël. “Een ballistische raket werd afgevuurd op een positie van het Israëlische leger. Meer dan twee miljoen zionisten moesten naar de schuilkelders vluchten, voor het eerst in de geschiedenis”, aldus een woordvoerder. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund

Club Brugge is woensdagavond met een valse noot gestart aan de league phase van de vernieuwde Champions League. Op de eerste speeldag toonde blauw-zwart veel goede intenties tegen Borussia Dortmund, maar de Duitse grootmacht trok in het laatste kwartier dan toch aan het langste eind: 0-3.
The post Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund appeared

Lees meer »