Lotto Dstny komt dicht bij stunt, maar blijft finaal met lege handen achter: “Mooi? Ja, maar we kopen er niks mee”

Het zag er geweldig uit, vier man op kop in de ultieme kilometers van de GP Quebec: Tadej Pogacar en drie jonge gasten van Lotto Dstny. Een geweldige nummer leek in de maak, tegen de beste coureur van de wereld, maar finaal ging het mis. Reconstructie van een bijna-stunt. “Arnaud moet nog leren om zich in te houden.” 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdvereniging Chiro Oudenburg voor het eerst van start in nieuw lokaal: “Blij met zoveel inschrijvingen”

Zondag 15 september beleefden de kinderen, jongeren, leiding en ook de kokjes een mooie dag in het nieuwe lokaal aan de Mariastraat. Sinds enkele maanden is dit immers de thuis van de Chiro, nadat het lokaal in Ettelgem onveilig werd verklaard. “We konden op onze startdag heel veel nieuwe kinderen inschrijven, waar we natuurlijk blij mee zijn”, zeggen Liana Gyssers

Lees meer »

Tim Merlier kroont zich, ondanks kettingproblemen, tot Europees kampioen – Jasper Philipsen eindigt vierde

Tim Merlier (31) heeft het Europees kampioenschap in Limburg naar zijn hand gezet. In een massasprint haalde hij het met een sterk eindschot van de Nederlander Olav Kooij en de Est Madis Mihkels. Nochtans had de pion van Soudal Quick-Step in volle finale nog af te rekenen met kettingproblemen. Topfavorieten Jasper Philipsen en Jonathan Milan vielen naast het podium.

Lees meer »

Eitjesautomaat van Ovo West in Sint-Kruis biedt nu ook producten van boeren aan: “We willen korte keten steunen”

Het eierenbedrijf Ovo West in Sint-Kruis biedt sinds kort scharrel- en bio-eieren aan de particulieren aan in een automaat bij het bedrijf. “Sinds begin september breiden we dit aanbod nog uit met producten van lokale boeren, zoals aardappelen en appelsap”, zegt zaakvoerder Koen Timmeman.
The post Eitjesautomaat van Ovo West in Sint-Kruis biedt nu ook producten van boeren aan:

Lees meer »

Vrouw vindt rat in toilet, nadat ze iets voelt duwen tegen haar bil

In het Verenigd Koninkrijk schreeuwde een vrouw het uit van de schrik nadat ze een rat aantrof in het toilet, nadat ze “iets voelde duwen tegen haar bil”. Volgens rattenvanger Kieran Sampler is het knaagdier via een afvoerleiding omhoog geklommen en op die manier in het toilet beland. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

Lees meer »

Dit West-Vlaams viertal moet ons land aan Europese titel helpen

Met de Antwerpse Jasper Philipsen en halve West-Vlaming Tim Merlier heeft ons land twee stevige favorieten voor het Europees kampioenschap wielrennen, dat zondag plaatsvindt in Limburg. Pakken we goud, dan is dat met dank aan de liefst vier West-Vlaamse superknechten. Helpen Bert Van Lerberghe, Jonas Rickaert, Tim Declercq en Laurenz Rex afscheidnemend bondscoach Sven Vanthourenhout aan een zoveelste triomf?

Lees meer »