LIVE LEIPZIG-UNION BERLIN. Openda en co kunnen overwicht voorlopig niet omzetten in doelpunt

Bij de Rode Duivels verloopt het allesbehalve van een leien dakje voor Loïs Openda, maar in de Bundesliga blijft hij aan de lopende band scoren. Treft hij eveneens raak tegen het Union Berlin van Yorbe Vertessen? 

Meer krantenkoppen in België

Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis trakteerde Zorgbedrijf Harelbeke bewoners en bezoekers van de woonzorgcentra op oliebollen. Een oliebollenkraam bracht de lekkernij tot bij het woonzorgcentrum.
The post Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Iemand nodig die zowel een ouder uit Azië, als een ouder uit Europa heeft”: leukemiepatiënt Chelly (26) blijft zoeken naar een nieuwe celdonor

Het is al een bijzonder heftig jaar geweest voor Chelly Kerkhof (26) en haar familie uit Oostende. Vorig jaar werd bij de jonge twintiger een agressieve vorm van acute leukemie vastgesteld. Om de ziekte te overwinnen, heeft ze stamceltransplantatie nodig. Jammer genoeg sloeg de eerste behandeling niet aan. Maar in plaats van in zak en as te zitten, zoekt Chelly

Lees meer »

Net op de valreep: immomakelaar Eric Markey stelt zijn lijst Stratier voor: “Onze mooie gemeente gaat langzaam kapot aan al die appartementen”

Eric Markey uit Oostduinkerke stelt zijn lijst Stratier voor. “Stratier betekent bastaardhond. Wij profileren ons als een wakkere hond die hondstrouw is aan zijn leefomgeving.” Elf kandidaten staan er op de lijst en de hond speelt de hoofdrol in de campagne. Zo ludiek het beeld is, zo serieus klinkt de inhoud. “Zijn we tegen appartementsbouw? Nee, maar enkel waar ze

Lees meer »

Onzekerheid over kunstschaatsseizoen in Kortrijk: “We houden uren nog altijd vrij”

Het schaatsseizoen staat voor de deur, maar door onenigheid over zakelijke afspraken tussen Figure Skating Club Kortrijk Spurs (FSCKS) en eigenaar Kenneth Deryckere (39) van IJsbaan De Piste staan 250 gepassioneerde kunstschaatsers momenteel letterlijk en figuurlijk in de kou.
The post Onzekerheid over kunstschaatsseizoen in Kortrijk: “We houden uren nog altijd vrij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale

Het dorp Wijnendale krijgt tijdens de volgende politieke legislatuur nieuwe rioleringen. Ook worden diverse straten heraangelegd. Om dat gestroomlijnd te laten verlopen, heeft de gemeenteraad maandagavond een engagementsverklaring goedgekeurd.
The post Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale appeared first on KW.be.

Lees meer »

41-jarige veelpleger krijgt 20 maanden cel voor waslijst aan feiten

Een 41-jarige man uit De Panne die jarenlang voor overlast zorgde in de Westkust heeft nu 20 maanden effectieve celstraf gekregen voor een waslijst aan feiten. Zo pleegde hij meerdere diefstallen waarbij hij GSM’s en vleeswaren in winkels stal, haalde ook geld af met die GSM’s en deelde zelfs iemand vier steekwonden uit met een mes.
The post 41-jarige

Lees meer »

Berenloop zit dit jaar in nieuw jasje

Zondag 22 september is er tijdens de jaarlijkse kermis de 19de Berenloop. AC Beernem zorgt als organisator naast de gekende jeugdlopen voor drie afstanden met traditioneel de start en aankomst nabij O.C. De Kleine Beer.
The post Berenloop zit dit jaar in nieuw jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE EK WIELRENNEN. Na 35 kilometer koers krijgt eenzame Tsjechische vluchter kleine voorsprong, Belgen houden zich rustig

Net geen Belgische medaille bij de junioren mannen op het EK wielrennen. Felix Orn-Kristoff pakte na een sprint met drie het goud. Matijs Van Strijthem en Nio Vandevorst werden iets later vierde en vijfde. Ook de elite vrouwen zijn begonnen aan hun Europees kampioenschap. Zonder Lotte Kopecky en dus moet vooral het collectief de sterkte worden.

Lees meer »