“Het wielrennen begon te wegen op mijn gezinsleven”: ex-Europees kampioen Sean De Bie is nu wijnboer

“Ik ben op het juiste moment gestopt met koersen.” Voormalig profrenner Sean De Bie (32) – ook bekend van de docusoap ‘Jonge benen’ – schoolde zich om tot wijnboer en -handelaar met een eigen wijngaard. In ‘Primo’ blikt hij terug op zijn Europese kampioenentitel, zijn zwaar ongeval, waar zijn passie voor wijn vandaan komt en waarom zijn vrouw Sofie blij was met zijn beslissing om te stoppen met wielrennen. “Op de duur neem je bepaalde frustraties mee naar huis.” 

Meer krantenkoppen in België

Fout in uitnodigingsbrieven voor gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen

In sommige Antwerpse uitnodigingsbrieven voor de komende gemeenteraadsverkiezingen staat een fout. Dat laat de stad Antwerpen weten. Zo staat vermeld dat er 33 stadsdistrictsraadsleden worden verkozen, maar dat aantal klopt enkel voor het district Antwerpen, niet voor de andere districten. De fout heeft geen gevolgen voor de organisatie van de verkiezingen.

Lees meer »

Jenthe Verstraete kijkt uit naar het WK wielrennen in Zürich: “Zullen als blok moeten koersen”

Jenthe Verstraete (18) rijdt volgende week donderdag het WK op de weg voor junioren in Zürich. De Ingelmunsternaar werd door bondscoach Serge Pauwels in de vijfkoppige selectie opgenomen. “Serge heeft al verteld welke tactieken we kunnen toepassen tegen de vijf buitenlandse favorieten.”
The post Jenthe Verstraete kijkt uit naar het WK wielrennen in Zürich: “Zullen als blok moeten koersen”

Lees meer »

“Stond het Thermae Palace in Antwerpen, dan was het al lang gerenoveerd”: Bart Tommelein en John Crombez strijden om de sjerp van Oostende

Ooit waren ze bijna vrienden. Vandaag zijn ze bijna vijanden. De strijd om het stadhuis woedt hard in de enige stad aan zee, Oostende. Een strijd die op 13 oktober ook de nationale spotlights zal kapen. Dat smeekt om een stevig debat voor onze zusterkrant De Zondag met de twee tenoren: de liberale burgemeester Bart Tommelein versus de socialistische uitdager

Lees meer »

“Politie beschermde Marius in onderzoek naar drugshandel”: geheime documenten onthullen nieuw schandaal in koningshuis

De politie houdt Marius Borg Høiby (27), die recent nog in opspraak kwam wegens geweld tegen zijn ex-vriendin, een hand boven het hoofd. Dat schrijven lokale media. Agenten zouden de zoon van kroonprinses Mette-Marit gewaarschuwd hebben dat zijn naam was opgedoken in een onderzoek naar grootschalige drugshandel. Onze royalty-expert geeft tekst en uitleg over het zoveelste schandaal rond het enfant

Lees meer »

Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op hem om ons in te zetten voor senioren”

Schepen voor Senioren en Dienstverlening Filip Babylon (cd&v plus) is niet opgezet met de uitspraken van raadslid Jos Millecam over de ‘ondermaatse dienstverlening voor senioren’. “Wij werken uitstekend samen met de seniorenadviesraad en hebben de openingsuren van het onthaal sterk uitgebreid”, zegt Babylon.
The post Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »