Wie is Laura Loomer (31), de extreemrechtse complotdenker die samen met Trump reist?

Laura Loomer vergezelde Donald Trump woensdag tijdens een herdenkingsplechtigheid van de wrede aanslagen van 9/11 in New York en zat dinsdag op zijn vliegtuig naar Philadelphia, waar het presidentiële debat plaatsvond met Kamala Harris. Daar maakte Trump geen al te beste beurt, onder meer door zijn uitspraak dat migranten in Ohio katten zouden eten. Een verzinsel dat hij bij Laura Loomer zou hebben gehaald. Wie is deze vrouw, die schijnbaar dicht bij hem staat? 

Meer krantenkoppen in België

Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem

De gemeente Wielsbeke en de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) realiseren in de Sluisstraat in Ooigem extra ruimte voor lokale ambachtelijke bedrijvigheid.
The post Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »

Startdag en streekbieravond bij KSA De Kouter

Na een spetterend kamp in Neeroeteren start KSA De Kouter op zaterdag 21 september met een nieuw werkjaar. Alle meisjes van het derde kleuter tot en met het vijfde leerjaar zijn welkom op de startdag in de KSA-lokalen in de Komstraat. De activiteit begint om 14 uur en eindigt uitzonderlijk om 17 uur. De week
The post Startdag en

Lees meer »

Pélicot blijft opnieuw weg van eigen proces, zitting uitgesteld tot morgen: “Hoofdverdachte heeft nierstenen en prostaatprobleem”

Het proces over de Franse zeventiger die zijn vrouw jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is uitgesteld naar dinsdag. Hoofdbeklaagde Dominique Pélicot was maandagochtend niet op hoorzitting verschenen, waarna de zitting zonder hem van start ging. Maar even later werd die zitting dan toch tijdelijk opgeschort nadat de burgerlijke partijen de “abnormale” situatie aan de kaak stelden.

Lees meer »

Chirurgen van paardenkliniek Equitom in Lummen gebruiken virtual reality om zich beter voor te bereiden op complexe ingrepen

De chirurgen van paardenkliniek Equitom in Lummen maken voortaan gebruik van virtual reality om zich voor te bereiden op complexe ingrepen. Met MRI- en CT-scans van het paard wordt er een 3D-model gecreëerd dat de chirurgen in detail kunnen bekijken via een virtual reality-bril. Met deze technologie kunnen ze in het lichaam van het paard duiken, metingen doen en zelfs

Lees meer »

Kerk van Lissewege lokt 13.000 bezoekers

Onze-Lieve-Vrouw-Bezoekingskerk in Lissewege heeft in één jaar tijd al meer dan 13.000 bezoekers verwelkomd. Vorige zomer werd de kerktoren, na een grondige renovatie, opengesteld als uitkijkpunt. Bezoekers die de klim wagen, worden beloond met een indrukwekkend panorama over de haven van Zeebrugge, het uitgestrekte polderlandschap, de torens van Brugge en het schilderachtige witte dorp Lissewege.
The post Kerk van

Lees meer »

Bakker Jan leeft zich uit met bolletjestaart voor toprenster Justine Ghekiere en marspeinen eendjes voor de Duck Race

Justine Ghekiere wordt komende maandag in De Leest in Izegem gehuldigd. Het sein voor ‘Bakker Jan’ om een ‘bolletjestaart’ te ontwikkelen als eerbetoon aan de renster die in de afgelopen Ronde van Frankrijk de bolletjestrui pakte nadat ze eerder ook al een rit had gewonnen. Maar het kan niet op voor ‘Bakker Jan’, die straks de fakkel doorgeeft aan zijn

Lees meer »

“Het toestel werd warm in mijn broekzak”: zo liet Israël honderden biepers van Hezbollah ontploffen

9 doden en 2.800 gewonden, van wie er zeker 170 in kritieke toestand verkeren. Dat is de voorlopige balans van een nooit geziene aanval op de Libanese militie Hezbollah. Die zag vele honderden biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) ontploffen waarmee leden communiceren. Zo goed als gelijktijdig en tot in Syrië toe. Iedereen

Lees meer »