“Tot 450 liter neerslag per vierkante meter”: Centraal-Europa wacht bang cycloon Boris af

Centraal-Europa wacht met een bang hartje op de komst van cycloon Boris, een lagedrukgebied dat de komende dagen tot dubbel zoveel neerslag kan leiden als tijdens de waterbom van juli 2021 in ons land. Welke regio’s worden het zwaarst getroffen?

 

Meer krantenkoppen in België

Donald Trump: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

“Céline Dion plant grote comeback tijdens Eurosong”

Ze keerde al heel even terug voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, maar volgens bronnen wil Céline Dion (56) haar comeback maken op het Eurovisiesongfestival. “Ze is een legende”, klinkt het bij Moritz Stadler, één van de producenten van het liedjesfestijn.

Lees meer »

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »

Nibies wint Goud op de Belgium Chocolate Awards: “Klanten zijn een bron van inspiratie”

Gisteren werd Nibies bekroond met de gouden award in de categorie ‘Chocolate Business Gift’ tijdens de prestigieuze Belgium Chocolate Awards. Nibies viel in 2022 al in de prijzen met een bronzen award in de categorie ‘Chocolate Concept’. Dit is opnieuw een erkenning voor de unieke stijl die deze Harelbeekse chocolaterie hanteert.
The post Nibies wint Goud op de Belgium

Lees meer »

Jonge bestuurder mist bocht en belandt met camionette tegen gevel van hoekwoning in Wervik

Op de hoek van de Geluwestraat en de Ommegangstraat in Wervik belandde vrijdagavond een camionette tijdens het nemen van een bocht tegen de gevel van een hoekwoning. De schade aan het huis bleef gelukkig beperkt. De jonge bestuurder uit Wervik moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Zijn passagier bleef ongedeerd.
The post Jonge bestuurder mist bocht en belandt met

Lees meer »

Cindy (47) maakt droom waar en opent eigen dagbladhandel in Oostende: “Mensen kunnen hier nog een babbeltje doen”

Cindy Van den Borre droomde als jong meisje van een winkeltje als de Kotmadam… Op haar 47ste heeft ze die droom kunnen waarmaken. Ze baat sinds kort een dagbladhandel uit in de Oostendse Frere Orbanstraat, waar ze ook snoep en gadgets verkoopt.
The post Cindy (47) maakt droom waar en opent eigen dagbladhandel in Oostende: “Mensen kunnen hier nog

Lees meer »