Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker

Vrijdag 6 september kwam Stefanie Versluys aan het hoofd van de NV Stann die de kinderdagverblijven De Kikker uitbaat. Ze volgt haar moeder Ann Seys op, die 20 jaar aan het roer stond van Kinderopvang De Kikker.

Na twee decennia van toewijding en groei draagt Ann Seys (56) het roer van groepsopvang De Kikker over aan haar dochter Stefanie Versluys (38). Van minicrèche tot bloeiende onderneming met 400 kinderen en 70 medewerkers, markeert deze overdracht een nieuwe fase voor het familiebedrijf. “Het is wel een beetje emotioneel voor mij nu ik de dagelijkse leiding overlaat aan mijn dochter. Maar we werken al 20 jaar samen, dus zeer veel zal er niet veranderen. Ik blijf wel nog bestuurder en zal me, zoals in de beginperiode, meer bezighouden in de verschillende afdelingen met de kindjes zelf”, weet Ann.

Levenswerk

De officiële sleuteloverdracht symboliseert De Kikkers voortgezette missie onder Stefanies leiding. Het leiden van een kinderopvang is complex, met strikte regelgeving en regelmatige inspecties. Het managementteam zorgt voor optimale personeelsprestaties en biedt ondersteuning waar nodig. Ouders worden geïnformeerd over ontwikkelingen binnen De Kikker via diverse kanalen, waaronder e-mail, infoavonden en persoonlijke contacten. Ze ontvangen ook updates en foto’s over de ontwikkeling en activiteiten van hun kinderen. Als nieuwe organisator wil Stefanie het levenswerk van haar moeder met evenveel energie verderzetten, dit samen met het managementteam en alle medewerkers. “Kinderen zijn immers onze toekomst en we moeten samen blijven werken aan de wereld waarin zij zullen leven en werken. Met groepsopvang De Kikker willen we dat kinderen in die belangrijke eerste 1.000 dagen van hun leven goed worden opgevangen. Ik heb 20 jaar lang mee de krijtlijnen helpen uitzetten dus veel zal er niet veranderen. Wel zal ik een eigen invulling geven aan mijn nieuwe taak”, weet Stefanie erbij te vertellen. (GST)

The post Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

“Die man wil Houthulst terug in de tijd katapulteren”: burgemeester Jeroen Vandromme (CD&V) reageert ontsteld op interview Vlaams Belang-uitdager Jackie Vercamer

“Vol verbazing en ontsteltenis. Zo heb ik het interview met Jackie Vercamer in jullie krant gelezen.” CD&V-burgemeester Jeroen Vandromme kan zich totaal niet vinden in de uitspraken van de lijsttrekker van de Houthulstse Vlaams Belang-lijst. “Wij staan voor een beleid waar elke mens telt. Dat is bij hen niet het geval.”
The post “Die man wil Houthulst terug in

Lees meer »

Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd

Onlangs werd het nieuwe tuinkapelletje van BEN Ardooie in de Kortrijksestraat 56 officieel ingewijd door priester Dave Vannieuwenhuyse van de federatie Sint-Germanus. De bewoners van BEN zijn blij dat ze opnieuw een rustplekje hebben en dat het Mariabeeld een plaats kreeg in de nieuwaangelegde tuin van BEN.
The post Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »

Judoschool Asahi vindt nieuw onderkomen in Kerckstede: “Blij dat ons locatieprobleem hiermee van de baan is”

In 2017 werd onder impuls van Koen Vanden Brande een nieuwe judoschool opgericht in Gits, Asahi met name. De belangstelling was meteen heel groot waardoor al na 1 jaar moest uitgekeken worden naar een nieuwe locatie. De jongensschool langs de Roeselaarsestraat bood een helpende hand, maar na de overname door het gemeenschapsonderwijs was er ook daar plots geen plaats meer.

Lees meer »

Storm Boris kost leven aan vier mensen na overstroming door zware regenval in Roemenië, eerste dorpen geëvacueerd in Polen, Tsjechië en Oostenrijk

Verschillende landen in Oost-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris. Weerdiensten verwachten extreme regenval en waarschuwen voor overstromingen. In het grensgebied tussen Tsjechië en Polen treden rivieren al uit hun oevers als gevolg van de aanhoudende regen, en werden al twee dorpen geëvacueerd. Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in deze liveblog.

Lees meer »

FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem

FOS De Jakketoes en Cultuursmakers nodigen op woensdagavond 18 september weerman Frank Deboosere uit in De Leest. Het belooft een boeiende avond te worden met een al even boeiende man aan het woord. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten.
The post FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »