Mertens gaat verrassend onderuit in Tunesië en moet haar koffers pakken, ook Minnen verliest

Elise Mertens (WTA 32) heeft gisterenavond in haar tweede ronde/achtste finale op het WTA 250-toernooi van het Tunesische Monastir verrassend verloren. De Belgische moet huiswaarts keren na een nederlaag tegen Eva Lys (WTA 126), en ook voor Greet Minnen zit het toernooi er al op. 

Meer krantenkoppen in België

Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek

Op de Centrale Begraafplaats in Assebroek wordt een zone ingericht waar ouders en familie hun sterrenkindje kunnen herdenken. In de begraaftuin kan begraven worden met biologische urnes of kistjes en ernaast wordt een strooiweide aangelegd. Er zal ook individueel begraven kunnen worden.
The post Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Franse vrouwen in tientallen steden op straat als steun aan Gisèle Pelicot

In een dertigtal steden in Frankrijk zijn zaterdag duizenden vrouwen en mannen op straat gekomen om steun te betuigen aan Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht. Pelicot is in korte tijd uitgegroeid tot nationaal symbool in de strijd tegen seksueel misbruik.

Lees meer »

Derdeleeftijdkaarters Sint-Juliaan pikken draad weer op: “Veel inwoners misten de vaste kaartnamiddagen”

Door de coronacrisis viel het doek over de Derdeleeftijdkaarters in Sint-Juliaan, maar onder impuls van Maria Masschelein wordt er werk gemaakt van een heropstart van de kaartersclub. Op zaterdag 21 september is iedereen alvast welkom om 13.30 uur in oc De Hazebrug voor de eerste kaarting in bijna vijf jaar.
The post Derdeleeftijdkaarters Sint-Juliaan pikken draad weer op: “Veel

Lees meer »

Geen openlijke ruzie en verbod op verslavend gedrag: het opvallende ‘relatiecontract’ van Real-wonderboy Endrick, die op z’n 18de getrouwd is

Wat goed is, komt snel. De Braziliaanse voetballer Endrick (18), één van de grootste talenten ter wereld, is in het huwelijksbootje gestapt. De aanvaller van Real Madrid is nog geen jaar samen met het drie jaar oudere Braziliaanse model Gabriely Miranda (21), en onthulde een paar opvallende afspraken uit hun ‘relatiecontract’.

Lees meer »