Limburgers in Centraal-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris: “Overal wordt voor extreme neerslag gewaarschuwd”

Centraal-Europa zet zich schrap voor cycloon Boris. In grote delen van Oostenrijk, Tsjechië, Polen en Slovakije worden overstromingen verwacht. “Werkelijk overal wordt gewaarschuwd voor de aankomende watersnood”, vertelt de Hoeseltse Liesbet Vandebroek vanuit de Oostenrijkse Alpen.

 

Meer krantenkoppen in België

Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven

Geen stunt tegen tweedeklasser Eupen, maar wel een zeer straffe prestatie van de club uit Derde Amateur. Als KVDO dit een heel seizoen volhoudt, mag het publiek zich in de handjes wrijven.
The post Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische rivale Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten op zijn socialemediaplatform Truth Social.

Lees meer »

Word voor één jaar buikschieter van Vichte tijdens het kermisweekend

Vichte Kermis komt eraan. Van 14 tot 17 september 2024 wordt de Vichteplaats en omgeving het kermistoneel met tal van attracties. ‘Vichte leeft!’, getuige de vele randactiviteiten om en rond het dorp met als hoogtepunt Vichte Koerse (Textielprijs 2024).
The post Word voor één jaar buikschieter van Vichte tijdens het kermisweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen gestuurd”

Toen de geldkraan dicht ging en de man met wie ze af en toe seksafspraakjes had op een hotel in Kortrijk klacht indiende, stuurde een 33-jarige vrouw compromitterende naaktbeelden naar zijn echtgenoot en kinderen. Ondertussen blijkt ze met de noorderzon verdwenen…
The post Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen

Lees meer »

Cercle wisselt in 1/16e finales thuisvoordeel en ontvangt Olympic Charleroi in Brugge

De kalendercommissie van de Pro League heeft vrijdag de definitieve speelmomenten van de zestiende finales in de Beker van België (Croky Cup) bekendgemaakt, de ronde waarin de eersteklassers instromen en waarvoor maandag geloot werd. Voor één wedstrijd wisselt het thuisvoordeel: na overleg met ?het stadsbestuur van Charleroi werd beslist om ?het duel tussen Olympic Charleroi (1e Afd.) en Cercle Brugge

Lees meer »

Carrefour kleurt Italiaanser, en breidt ook assortiment halal uit

Carrefour kleurt dit najaar iets meer Italiaans. Eveneens in een poging zich meer van de concurrentie te onderscheiden, breidt de keten ook het aanbod halalproducten uit, met een stevige eigen productlijn. En terug van weggeweest waar die tijdens de energiecrisis was verdwenen: de kant-en-klare braadkip.

Lees meer »

2 drugslabs opgerold in Houthalen-Helchteren op minder dan 1 week tijd: 2 verdachten aangehouden

De politie heeft in Houthalen-Helchteren op zeer korte tijd 2 drugslabs aangetroffen. Het eerste werd vorige week ontdekt, daar werd vermoedelijk de drug MDMA geproduceerd. Na enkele huiszoekingen vonden de speurders een tweede lab met chemicaliën en ingrediënten om synthetische drugs te maken. 2 verdachten zijn opgepakt, zij zijn intussen aangehouden en opgesloten in de gevangenis.

Lees meer »