Kevin De Bruyne, de alleskunner, nam in Lyon afstand van zijn ploeg

 

Stopt Kevin De Bruyne bij de Rode Duivels? Filip Joos hoopt met velen van niet.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Houdt Belisia Bilzen de drie punten thuis tegen Dessel Sport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Het Limburgse Belisia Bilzen krijgt zondagnamiddag Dessel Sport over de vloer. De thuisploeg is met drie op zes aan de competitie begonnen, terwijl de bezoekers uit Antwerpen nog geen enkel punt hebben verzameld.

Lees meer »

“Brigitte Macron bestaat niet”: 2 vrouwen veroordeeld voor verspreiden van nepnieuws over Franse first lady

In Frankrijk zijn 2 vrouwen veroordeeld die transfobe geruchten verspreid hebben over Brigitte Macron, de echtgenote van de Franse president Emmanuel Macron. Ze beweerden op sociale media dat de first lady als man geboren zou zijn. Volgens hen bestond Brigitte Macron helemaal niet en is ze in werkelijkheid haar broer Jean-Michel Trogneux die van geslacht veranderd is.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing: “Meer dan 1.000 flessen glijmiddel en babyolie in beslag genomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

CYCLOON BORIS. Brandweerman sterft tijdens interventie in Oostenrijk – “Al meer regen gevallen in Polen dan bij vernietigende overstromingen in 1997”

In Oostenrijk is een brandweerman tijdens een interventie om het leven gekomen. Dat meldt de gouverneur van de deelstaat Neder-Oostenrijk. De dodentol van cycloon Boris komt zo op zes te staan. Roemenië is voorlopig het zwaarst getroffen met vier doden. In het zuiden van Polen overstroomde een dam. Op verschillende plekken is al meer regen gevallen dan bij de zogenaamde

Lees meer »