“Ik was ambetant dat Zita er niet was. Tot nu”: achter de schermen bij de opname van de special ‘40 jaar Clouseau’

Bekende gasten, de echte Anne en een top 10 van meezingers samengesteld door de kijker. Dat is – in het kort – de verjaardagspecial ‘40 jaar Clouseau’ die VTM vanavond cadeau doet aan Koen (56) en Kris Wauters (59). Onze reporter was erbij tijdens de opname in Westende. Hij zag hoe alles in het grootste geheim gebeurde: zo werd er extra vroeg gerepeteerd en moesten bepaalde auto’s voor de broers verstopt worden op de parking. En de grootste verrassing, die kwam onder een masker vandaan. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE ANDERLECHT-GENK. Kan Anderlecht de rug rechten? Brusselaars komen goed uit de kleedkamer

Anderlecht onder hoogspanning. Na een nieuwe slappe vertoning tegen Westerlo morren de paars-witte fans steeds luider. Anderlecht staat bij de pauze 0-1 in het krijt in de inhaalwedstrijd tegen ploeg-in-vorm Racing Genk, en mag zich gelukkig prijzen dat Colin Coosemans in doel uitblinkt (met onder andere een penaltyredding). In de vooravond stond er ook nog een raad van bestuur gepland,

Lees meer »

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

Ondernemers vallen in de prijzen op de Oostende Awards

Onder grote belangstelling werden maandagavond de Oostende Awards uitgereikt in het Kursaal van Oostende. De avond was in een mum van tijd uitverkocht met 600 aanwezigen. Zes ondernemingen mochten in verschillende categorieën met een beeldje naar huis en dat zorgde voor heel wat emoties bij de winnaars.
The post Ondernemers vallen in de prijzen op de Oostende Awards appeared

Lees meer »