“Hebben ze dat gemeten toen ik op krukken liep?!”: Kevin De Bruyne, die zakt in rating, niet tevreden met zijn snelheid op EA FC 25

Een nieuw voetbalseizoen betekent ook een nieuwe versie van EA FC, de populaire voetbalvideogame. Kevin De Bruyne ontdekte zijn rating in het bijzijn van z’n ploeggenoten, maar was toch wat op zijn tenen getrapt bij het zien van één opvallend cijfertje. 

Meer krantenkoppen in België

De Parette organiseert eerste sneukeltocht in Harelbeke

Dienstencentrum De Parette vond een originele manier om hun werking in de kijker te zetten: al sneukelend de buurt rond lokaal De Parette verkennen en op de tussenstops nader kennismaken met de vrijwilligers van het Dienstencentrum die een woordje uitleg geven over de werking. “Het opzet is van deze eerste editie een jaarlijkse sneukelwandeltocht te maken”, luidt het.
The

Lees meer »

Drie graftrommels te bewonderen in Martinuskerk

De drie onlangs gerestaureerde graftrommels van Westvleteren werden tentoongesteld in de Martinuskerk. Deze bijzondere erfgoedstukken, ooit geplaatst op het graf van de jonge Maria Fieu, die op elfjarige leeftijd overleed in 1929, zijn gered van de tand des tijds en schitteren nu in volle glorie. Nu gaan ze terug naar het kerkhof van het dorp.
The post Drie graftrommels

Lees meer »