Er komt dan toch geen binnenspeeltuin op site Sinnfoort in Oekene

De aanvraag voor een binnenspeeltuin op de vroegere site van Sinnfoort langs de Rijksweg in Oekene is geweigerd.

De omgevingsaanvraag voor een binnenspeeltuin op de vroegere site Sinnfoort is geweigerd. Die werd ingediend door de nv Global Life (aanvrager) en Fun Land bv (exploitant). Ze wilden concreet een hoogspanninscabine installeren, het aantal parkeerplaatsen uitbreiden en een binnenspeeltuin uitbaten.

Het college van burgemeester en schepenen heeft de omgevingsaanvraag geweigerd.De weigering zou, bij navraag, voor een belangrijk deel te maken hebben met mobiliteit. Binnenspeeltuin Kids Kingdom in de Kwadestraat is reeds een gevestigde waarde en is relatief kortbij, vermoedelijk heeft de weigering ook hiermee te maken.

Op de site vinden we nu ook al Runners’ Lab.

(AD)

The post Er komt dan toch geen binnenspeeltuin op site Sinnfoort in Oekene is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Donald Trump op sociaal medium: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

Israël voor het eerst met raket aangevallen vanuit Jemen

Voor het eerst is Israël aangevallen vanuit Jemen. Dat meldt het Israëlische leger. De raket werd tijdig onderschept, maar daar waren naar verluidt verschillende pogingen voor nodig. Er vielen geen gewonden. Het luchtalarm weerklonk in verschillende steden in het centrum van Israël.Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Ivo Devos is nieuwe directeur van De Peereboom

Voor Ivo Devos (45) was de eerste dag van het nieuwe schooljaar erg speciaal. De Moorselenaar startte maandag na een jarenlange carrière in de gemeenteschool in Wevelgem als nieuwe directeur van de vrije basisschool in Ledegem. “Een nieuwe uitdaging.”
The post Ivo Devos is nieuwe directeur van De Peereboom appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik vroeg me af waarom ik koerste. Ik had een grote burn-out”: Arnaud De Lie zit na moeilijk voorjaar weer vol zelfvertrouwen

Het moet de strafste sprint van dat jaar geweest zijn: hoe Arnaud De Lie (22) de GP Québec 2023 won – vanuit een verloren positie onweerstaanbaar naar winst. De twaalf maanden die daarop volgden, waren minder rechtlijnig. De Lie worstelde met zijn trainingen, zijn lijf en zijn zelfvertrouwen. Hij ging aan alles twijfelen. “Ik belandde een beetje in een depressie.”

Lees meer »

Breakdancer die geen enkel punt scoorde op Olympische Spelen is plots… nummer één van de wereld

Herinnert u zich Rachael Gunn, ook wel bekend als ‘Raygun’, nog? De Australische breakdancer ging over de tongen toen ze op de Olympische Spelen in Parijs uitpakte met onverwachte, technisch niet heel moeilijke moves en geen enkel punt scoorde. Ze kreeg na haar performance bakken kritiek te slikken, maar wat blijkt nu? ‘Raygun’ is de huidige nummer één op de

Lees meer »