Eline Berings over sprinters: “De excentrieke persoonlijkheden zijn vaak onderdeel van een alter ego”

Sprinters hebben niet alleen fysiek maar ook mentaal explosiviteit nodig, en dus vallen ze het meeste op op een atletiekbaan. Al is dat vaak maar pose. Dat zegt Eline Berings in ‘Zijn er nog vragen?’ op Radio 1. 

Meer krantenkoppen in België

Brian Riemer ondergaat stresstest als toptrainer

Brian Riemer staat intern niet onder druk na een 2–2-gelijkspel en een wankele prestatie tegen Westerlo. Maar de Deen heeft wel voor het eerst af te rekenen met externe druk. De komende drie weken ondergaat hij een stresstest als toptrainer.

Lees meer »

Nieuwe locatie voor expertiseschool Element

Element is een school die zich richt op leerlingen met autisme en socio-emotionele kwetsbaarheden die normaal tot hoogbegaafd zijn. Ze worden door een team experten aangemoedigd om hun kwaliteiten en talenten te ontwikkelen en uit te groeien tot zelfstandige jongvolwassenen.
The post Nieuwe locatie voor expertiseschool Element appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wilde Evy (35) haar schoonmoeder Clementine (69) vergiftigen? “Dit was een schreeuw om aandacht die verkeerd is uitgedraaid”

Jarenlang waren ze de beste vriendinnen. Haar nummer 1, noemde Clementine (69) haar schoondochter Evy (35) nog. Tot ze tot twee maal toe neerstuikte en wakker werd in het ziekenhuis… door medicijnen waar enkel haar schoondochter aan kon geraken. Lijnrecht staan de twee nu tegenover elkaar in de rechtbank. Gaat het om een koelbloedige moord, gepleegd uit geldbejag? Of was

Lees meer »

Storm Boris kost leven aan vijf mensen in Roemenië, bergwandelaar in Oostenrijk bedolven door lawine

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en Polen, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland bereiden zich voor op het hoge water. Volg

Lees meer »