Briljanten jubileum voor Godfried en Laurette

Onlangs mochten Godfried De Cloet (89) en Laurette Verschaetse (85) hun vijfenzestigste huwelijksverjaardag vieren, een briljanten jubileum. Het koppel huwde in Tielt op 28 augustus 1959. Ze leerden elkaar kennen op de boerderij bij het rapen van de aardappelen, nu ongeveer 63 jaar geleden. Godfried werkte als schoenmaker en houtbewerker, maar ook als hulp bij de begrafenisondernemer. Laurette bleef thuis om voor de vier zonen te zorgen. Er zijn intussen ook zes kleinkinderen. Godfried is een echte biljarter, hij stichtte twee biljartclubs op. Momenteel is hij de voorzitter van de Klijtenvrienden. Laurette ondersteunt hem bij de organisatie van de activiteiten en bijeenkomsten. (LDW/foto WME)

The post Briljanten jubileum voor Godfried en Laurette is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s”

Vrijdag 30 augustus was aan Steuren Ambacht de allerlaatste dag van de speelpleinwerking Jakkedoe. “De traditionele ‘frietjesdag’, waar toch een 170-tal kinderen op afgekomen is”, zegt jeugdconsulente Kimberly Tanghe. “Het dagelijkse gemiddelde de voorbije twee maanden was een 120 tot 130-tal inschrijvingen.”
The post Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Glennis Grace brengt fenomenale Whitney Houston-tribute op 30 mei 2025 in Trixxo Theater Hasselt

Nadat de Nederlandse nachtegaal Glennis Grace eerder al aankondigde op zaterdag 8 maart 2025 met haar onder superlatieven bedolven Whitney Houston-tribute terug te keren naar Antwerpen (Stadsschouwburg), mag ook Limburg zich vanaf nu opmaken voor een avondje ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’. Op vrijdag 30 mei 2025 strijkt de ‘America’s Got Talent’-finaliste (2018) met dit unieke muzikale eerbetoon neer

Lees meer »