15-jarige uithaler betrapt in Antwerpse haven

In het Antwerpse havengebied zijn twee Nederlanders opgepakt die een partij cocaïne zouden hebben willen uithalen. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat om een meerderjarige man van 22 en een minderjarige van amper 15 jaar oud. 

Meer krantenkoppen in België

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Ieperlingen kiezen zelf de smaak van hun erfgoedboomgaard in Ypermanpark

Het Ypermanpark krijgt steeds verder vorm. Terwijl het definitief ontwerp zo goed als klaar is worden op het terrein de eerste ingrepen zichtbaar. Samen met de deelnemers van de cursus voedselbos en De Woudezel komt het toekomstig voedselbos tot leven. Ter hoogte van Sint-Jan verrijst binnenkort een erfgoedboomgaard met maar liefst 120 hoogstambomen. Op 22 september kunnen de Ieperlingen met

Lees meer »

Breakdancer die geen enkel punt scoorde op Olympische Spelen is plots… nummer één van de wereld

Herinnert u zich Rachael Gunn, ook wel bekend als ‘Raygun’, nog? De Australische breakdancer ging over de tongen toen ze op de Olympische Spelen in Parijs uitpakte met onverwachte, technisch niet heel moeilijke moves en geen enkel punt scoorde. Ze kreeg na haar performance bakken kritiek te slikken, maar wat blijkt nu? ‘Raygun’ is de huidige nummer één op de

Lees meer »

Nibies wint Goud op de Belgium Chocolate Awards: “Klanten zijn een bron van inspiratie”

Gisteren werd Nibies bekroond met de gouden award in de categorie ‘Chocolate Business Gift’ tijdens de prestigieuze Belgium Chocolate Awards. Nibies viel in 2022 al in de prijzen met een bronzen award in de categorie ‘Chocolate Concept’. Dit is opnieuw een erkenning voor de unieke stijl die deze Harelbeekse chocolaterie hanteert.
The post Nibies wint Goud op de Belgium

Lees meer »

Theo Francken schrikt zich een hoedje van reacties op z’n selfie bij de wasmachine: “Zonder die foto nooit geweten dat ik leiding moest laten controleren”

Een selfie kan soms verstrekkende gevolgen hebben. Was Theo Francken benieuwd of zijn volgers hem instructies konden geven hoe de was proper te krijgen, dan is hij nu benieuwd of hij in z’n kelder is blootgesteld aan gevaarlijk asbest, dodelijk spul waar in Vlaamse bouwsels nog meer dan 2 miljoen ton van zit verstopt. Hoe herken je asbest? En wat

Lees meer »

Na zes jaar eindelijk plannen voor leegstaande handelspanden op Markt van Tielt: Immo Francois breidt uit

Vastgoedkantoor Immo Francois heeft plannen onthuld voor de uitbreiding van hun kantoor op de Markt in Tielt. Het gaat om de locatie waar tot 2018 kledingzaak Federico Moda zat. Immo Francois geeft er nu een nieuwe invulling aan. Drie panden worden samengevoegd tot één complex met naast een ruimer, nieuw kantoor op het gelijkvloers ook vijf appartementen.
The post

Lees meer »