Vincent Mannaert gevraagd om rol in voetbalbond op te nemen

 

Vincent Mannaert, de gewezen ceo van Club Brugge, is gevraagd om een rol in de voetbalbond op te nemen. Welke is nog voer voor discussie.

 

Meer krantenkoppen in België

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn heeft zijn boek ‘Politievertellingen ‘ut De Oude Vestingstraat’ voorgesteld aan familie, collega’s, vrienden en sympathisanten. “Alle vertellingen zijn waar gebeurd.” De opbrengst gaat volledig naar het Kinderkankerfonds.
The post Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas appeared first on KW.be.

Lees meer »

Met dank aan… het natte voorjaar: waarom je plots overal zonnebloemen ziet

Het is je misschien ook al opgevallen: er bloeien opvallend veel zonnebloemen in en langs onze West-Vlaamse velden. Dat hebben we blijkbaar te danken aan ons extreem natte voorjaar, aangezien landbouwers niet konden teruggrijpen naar hun gebruikelijke zadenmengsels.
The post Met dank aan… het natte voorjaar: waarom je plots overal zonnebloemen ziet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorstel van Israël: Hamas-leider mag veilig weg uit Gaza als hij gijzelaars vrijlaat – Zes VN-medewerker omgekomen bij Israëlische aanval in Gaza

Israël heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas een nieuw voorstel gedaan. Hamas-leider Yahya Sinwar mag veilig vertrekken uit Gaza in ruil voor de vrijlating van de Israëlische gijzelaars. Bij een Israëlische luchtaanval op een school in Gaza zijn veertien mensen gedood. Ook heeft het Israëlische leger woensdag vijf Palestijnen gedood in Tubas, op de bezette Westelijke Jordaanoever. Dat melden de Palestijnse

Lees meer »

Groei werkgelegenheid valt bijna stil, verwacht Planbureau

Het Planbureau verwacht dit en volgend jaar weinig nieuwe jobs. In 2024 zouden er slechts 16.000 nieuwe banen bijkomen en volgend jaar 25.000, zo blijkt uit nieuwe economische vooruitzichten die woensdag werden gepubliceerd. Hierdoor zou ook de werkgelegenheidsgraad nauwelijks stijgen.

Lees meer »

‘Bram’ werd zo zwaar in elkaar geslagen dat hij blijvende hersenschade opliep: “Ik kan zelfs niet voor mijn pasgeboren zoontje zorgen”

Voor de rest van zijn leven hersenschade en amper voor zijn pasgeboren zoontje kunnen zorgen. Dat is de harde realiteit voor ‘Bram’ na een zware vechtpartij in Antwerpen. Drie onbekende mannen slaan en schoppen hem en zijn vrienden helemaal in elkaar. De politie verspreidt harde beelden van de vechtpartij én van de amokmakers in de hoop dat iemand hen herkent:

Lees meer »