Ryanair-baas wil ook limiet van twee glazen alcohol per passagier op het vliegtuig

Ryanair-topman Michael O’Leary toont zich bereid om een limiet van twee glazen alcohol per passagier in te voeren op het vliegtuig, op voorwaarde dat diezelfde regel wordt ingevoerd in bars op de luchthaven.

 

Meer krantenkoppen in België

Laatste weekend voor bar José op Grote Kring: “We gaan feesten!”

Afgelopen maanden kon je in de sfeervolle pop-up bar José terecht voor kwaliteitsvolle wijnen, bieren en zuiderse tapas. Vrijdag 13 september gaan Marie Ryssaert, Karla Denoulet, Fien Dewaele en Kathelijn Breda hun laatste weekend in. “De tijd is echt voorbijgevlogen!” De uitgebreide tapaskaart wordt voor de laatste dagen vervangen door één gerecht: chili con carne.
The post Laatste weekend

Lees meer »

Politico­loog Carl Devos nu Vlaamse onderhande­laars reanimatie­po­ging opstarten: “Mahdi heeft de zwartepiet wel wat gezocht”

De Vlaamse raketcoalitie staat op ontploffen: de formatie leek dood na de bom van CD&V-voorzitter Sammy Mahdi, maar formateur Matthias Diependaele doet nu toch nog een reanimatiepoging. Hoe ernstig is de situatie? Is Mahdi de boeman of zijn er nog andere spelbrekers? En voor de zoveelste keer: krijgen we nu wél of niet een nieuwe regering voor de lokale verkiezingen.

Lees meer »

Winnaars fotozoektocht ontvangen prijzen tijdens Buurtreceptie op de Bosmolens

Zondag 15 september was er aan buurthuis Molenwiek op de Bosmolens de jaarlijkse receptie van het Buurtcomité. Al even traditiegetrouw werd er ook een praktische schiftingsvraag georganiseerd, die mee de winnaar van de fotozoektocht moest aanduiden.
The post Winnaars fotozoektocht ontvangen prijzen tijdens Buurtreceptie op de Bosmolens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nog veel meer trajectcontroles op komst: in deze steden pas je binnenkort beter op

“Weet dat we trajectcontroles invoeren op vraag van bewoners zelf.” Bijna alle burgemeesters uit de dertien Vlaamse centrumsteden zijn voorstander van extra trajectcontroles. Dat blijkt uit een analyse van de antwoorden die alle lokale lijsttrekkers gaven op de ‘Stem Van Vlaanderen’ — dé stemtest van HLN en VTM NIEUWS. In welke steden kijk je binnenkort beter uit? En waarom staat

Lees meer »