KIJK. Vliegtuigpassagier kijkt naar ‘Emily in Paris’ terwijl acteur uit serie stiekem meevolgt

Wanneer ‘Emily in Paris’-acteur Paul Forman op het vliegtuig zit, merkt hij iets op bij de passagier die in de stoel voor hem zit. De vrouw kijkt naar het eerste deel van het vierde seizoen van de Netflix-serie. Net op dat moment komt Forman, die de rol van Nicolas de Léon vertolkt, in beeld. En dat blijft niet onopgemerkt. “Hopelijk is ze klaar voor het tweede deel”, klinkt het op zijn TikTok-account. 

Meer krantenkoppen in België

Politie rukt massaal uit naar Brugse school nadat ex-leerling weinig geruststellende boodschappen online plaatst

In Brugge is de politie vrijdagochtend met verschillende patrouilles uitgerukt naar een school omdat een ex-leerling via sociale media beelden deelde van de school met weinig geruststellende boodschappen. De man – een meerderjarige – werd uiteindelijk opgepakt in de buurt en zal verder verhoord worden. “De leerlingen liepen nooit gevaar”, zegt de directie.

Lees meer »

Meer mannen willen diëtist worden

Verschillende hogescholen zagen de opleiding voedings- en dieetkunde bijna verdubbelen in enkele jaren tijd. “De tijd dat we alleen maar mensen hielpen te vermageren, ligt achter ons.” Waarom is de richting zo populair geworden?

Lees meer »

Twee maanden verkeershinder op E403 ter hoogte van Rumbeke door herstellingswerken aan brug; op Rijksweg slechts één rijstrook richting Roeselare

Vanaf 7 oktober herstelt het Agentschap Wegen en Verkeer de brug van de Rijksweg (N36) over de E403 in Rumbeke (Roeselare), op de grens met Izegem. Die brug is flink beschadigd na een aanrijding enkele jaren geleden. Als alles volgens plan verloopt, duren de werken zo’n twee maanden. Tijdens de werken rijdt het verkeer op de E403 in beide richtingen

Lees meer »

Vermoedelijke dader van joyride met ziekenwagen blijft aangehouden

De raadkamer in Antwerpen heeft de aanhouding bevestigd van de 21-jarige man die eerder deze week werd opgepakt voor het joyriden met een gestolen ziekenwagen. Dat bevestigt het parket van Antwerpen. Eerder werd een 22-jarige verdachte al vrijgelaten onder voorwaarden. De politie is nog altijd op zoek naar de laatste inzittende en twee andere betrokkenen, die het gebeuren gefilmd zouden

Lees meer »

IN BEELD. Joren uit ‘Blind getrouwd’ geeft relatie-update op première musical ‘Grease’: “Ik ben van ‘t straat”

Strakke jeans, leren jekkers en vetkuiven. Heel wat BV’s hadden zich voor de première van de Nederlandstalige versie van de hitmusical ‘Grease’ in de Stadsschouwburg van Antwerpen uitgedost in de fifties-stijl van deze swingende feelgood-klassieker. Helemaal klaar om mee te zingen en dansen met ‘You’re The One That I Want’ en ‘Summer Nights’.

Lees meer »

Alle vluchten in Shanghai worden geannuleerd door komst tyfoon Bebinca

De Chinese autoriteiten bereiden zich voor op de komst van tyfoon Bebinca -met momenteel windsnelheden tot 144 kilometer per uur- die tussen zondagavond en maandagochtend de drukbevolkte oostkust zou moeten bereiken. In de economische hoofdstad Shanghai worden alle vluchten vanaf 20 uur lokale tijd geannuleerd, kondigt staatszender CCTV aan.

Lees meer »

Kustredders moesten opvallend meer tussenkomen bij ernstige incidenten afgelopen zomer

De redders aan de kust zijn opvallend meer moeten tussenkomen bij ernstige incidenten afgelopen zomer. Dat blijkt woensdag uit cijfers van de Intercommunale Kustreddingsdienst West-Vlaanderen (IKWV). De redders moesten onder meer verschillende keren tussenkomen voor zwemmers in moeilijkheden. Zowel in Oostende als in Blankenberge kwamen afgelopen zomer zwemmers om het leven.
The post Kustredders moesten opvallend meer tussenkomen bij

Lees meer »