Rechtszaak tegen prins Harry geseponeerd: visum niet in gevaar na openhartige getuigenis over zijn druggebruik

De rechtszaak in Washington over de visumaanvraag van prins Harry (39) is door de rechter geseponeerd. Het is niet bekend waarom de zaak is gesloten, meldt tijdschrift ‘Newsweek’. De prins dreigde in de problemen te komen omdat hij had gesproken over zijn verslaving in zijn biografie. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste energielening voor mede-eigenaars

Energiehuis Oostende biedt advies en begeleiding aan particulieren en kmo’s voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Onlangs kende Energiehuis Oostende de eigenaars van het Residentie Stendhal (Vereniging van Mede-Eigenaars) een eerste Mijn VerbouwLening toe.
The post Eerste energielening voor mede-eigenaars appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu ECB de rente verlaagt: bij welke banken kun je straks goedkoper lenen volgens onze geldexpert? “Zelfs 0,10% is al een gigantisch verschil”

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft de rente voor de tweede keer dit jaar verlaagd met 25 basispunten tot 3,50 procent. Daardoor zou lenen opnieuw goedkoper worden. Maar kunnen de banken die nu stunten met hoge rentes na de strijd om de staatsbonmiljarden dat wel waarmaken? HLN-geldexpert Pascal Paepen verwacht dat lenen voor een huis bij sommige banken duurder zal

Lees meer »

Alle vluchten in Shanghai worden geannuleerd door komst tyfoon Bebinca

De Chinese autoriteiten bereiden zich voor op de komst van tyfoon Bebinca -met momenteel windsnelheden tot 144 kilometer per uur- die tussen zondagavond en maandagochtend de drukbevolkte oostkust zou moeten bereiken. In de economische hoofdstad Shanghai worden alle vluchten vanaf 20 uur lokale tijd geannuleerd, kondigt staatszender CCTV aan.

Lees meer »

Deze keer is het persoonlijk: waarom Sammy Mahdi de Vlaamse formatie live in VTM NIEUWS aan diggelen sloeg

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi stuurde formateur Matthias Diependaele (N-VA) nog snel een WhatsAppje voor hij live in VTM NIEUWS zijn ultieme voorstel torpedeerde. Daarmee is niet alleen de impasse in de Vlaamse formatie compleet, er is wellicht ook persoonlijke schade aangericht. Dit is hoe het ook voor Vlaanderen vastliep: van stijgende ergernis bij CD&V tot opnieuw een hoofdrol voor Conner Rousseau

Lees meer »

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Burgemeester Kris Declercq doet oproep naar formateur Bart De Wever: “Geef ons meer middelen om overlast tegen te gaan”

Burgemeester van Roeselare Kris Declercq wil samen met politie en parket de strijd tegen overlast en drugs intensifiëren. Dat willen ze doen door de verschillende instrumenten beter op elkaar af te stemmen. Toch diegene die voor handen zijn, want alles bij elkaar zijn de mogelijkheden beperkt. Daarom doet burgemeester Kris Declercq een oproep naar federaal formateur Bart De Wever voor

Lees meer »

Vlaams Belang Wervik met 19 kandidaten naar de kiezer: “Preventief veiligheidsbeleid wordt een hot topic”

Uitgerekend een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober stelde Vlaams Belang Wervik haar lijst voor. Er zijn 19 kandidaten. “We hebben geen volledige lijst (van 25 kandidaten, red) maar doen het met kwalitatieve mensen die zich 200 procent inzetten”, zegt lijsttrekker Sarah T’ Joens uit Geluwe.
The post Vlaams Belang Wervik met 19 kandidaten naar de kiezer:

Lees meer »