Miljardair, adrenalinejunkie en astronaut: ontmoet Jared Isaacman, de eerste toerist die een ruimtewandeling gaat maken

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Meteorologen kondigen ‘code rood’ af in 6 landen voor explosieve weersituatie: waar in Centraal-Europa verwacht men extreme neerslag?

Na een zeer warme zomer in Centraal-Europa heeft de herfst nu een stevige greep op het continent. Momenteel ontplooit er zich daar een explosieve weersituatie die zal zorgen voor extreme neerslag in Centraal- en Oost-Europa. In heel wat landen worden er op sommige plekken meerdere maandsommen aan neerslag verwacht op enkele dagen tijd. In de Oostelijke Alpen is zelfs één

Lees meer »

“We hadden veel verwacht, maar dit neigt naar softporno”: Katy Perry alweer onder vuur na nieuwe video op Instagram

Na enkele jaren stilte is Katy Perry (39) weer helemaal terug, hoewel haar comeback niet zonder uitdagingen verloopt. Zo blijft de zangeres kritiek zaaien met haar videoclips en “ongepaste” danspasjes. “Ze promoot feminisme en wil dat haar licht niet wordt uitgebuit, maar dan gaat ze zo dansen tijdens een optreden en in haar videoclips?”, klinkt het op sociale media.

Lees meer »

Jongeman (19) riskeert jaar cel na gewelddadige diefstal van gsm

Een 19-jarige jongeman die in Frankrijk woont riskeert één jaar effectieve celstraf na een gewelddadige diefstal van een gsm in De Panne. Volgens het slachtoffer werd zijn telefoon door een jongerenbende geroofd toen die passeerden met de wagen en werd er daarna geld afgehaald. “Hij heeft nog steeds nachtmerries over de feiten”, zegt de advocaat van het slachtoffer.
The

Lees meer »

“Ik heb een platte band, kun je komen?” Hoe een vriendendienst het leven kost aan boezemvrienden Junior (19) en Amel (19)

Ze waren boezemvrienden. Ze kenden elkaar al sinds ze allebei twee maanden oud waren. Voor de families van Junior (19) en Amel (19) is er één schrale troost na het ongeval dat de twee jongemannen het leven kostte: ze stierven allebei naast hun beste vriend. “Die twee deden alles samen, ze waren er altijd voor elkaar. Dat bewijst het ongeval

Lees meer »